Veliki uspeh

Melina Džinović kreira za Šeron Stoun: Nisam ni sanjala da je to moguće!

Radim već šest godina ovaj posao i predana sam do poslednjeg daha. Izgleda da su se taj moj trud i ljubav isplatili, kaže Melina
Šuška se
10:28h Autor:
Melina Džinović kreira za Šeron Stoun: Nisam ni sanjala da je to moguće!
Foto: AP/Francesco Bellini

Već dva meseca na crvenom tepihu holivudska zvezda Šeron Stoun nosi haljine kreatorke Meline Džinović.

"Potpuno sam fascinirana time što ulazim u holivudsku priču. Šeron me je u julu pozvala i srele smo se samo dva dana posle tog poziva. Ponela sam joj modele specijalno urađene za nju i, evo, već dva meseca sarađujemo. Moje haljine joj stoje kao salivene", kaže kreatorka i opisuje kakav je utisak na nju ostavila jedna od najlepših glumica na planeti.

Pogledajte: O sinoćnoj haljini Šeron Stoun svi pričaju! (FOTO)

"Ma, žena je fascinantna i divna! Toliko poznata, a u stvari toliko skromna".

A saradnja se dogodila preko menadžera Klifa Loftina, koji radi sa Šeron Stoun. On je prisustvovao Melininoj reviji u Majamiju prošle godine, dopale su mu se njene kreacije i odmah je Melinu preporučio slavnoj glumici.

"Zaista sam presrećna zbog saradnje sa Šeron. Nikada nisam planirala da se svojim modelima probijem na svetsko tržište, niti sam sanjala da je to moguće. Ali eto, dogodilo mi ni manje ni više nego da sarađujem sa zvezdom kakva je Šeron Stoun. Radim već šest godina ovaj posao i predana sam do poslednjeg daha. Izgleda da su se taj moj trud i ljubav isplatili", kaže Melina Džinović.

Melina Džinović: Hari nije ljubomoran, a nisam ni ja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs