Sve najlepše o njemu

Lepa Brena o vanbračnom sinu Miroslava Ilića: Volim ga kao svoje dete!

Boba i ja za tu priču znamo od 1984. godine. Ćutali smo svih ovih godina jer smo želeli da zaštitimo Devina, iskreno priznaje pevačica
Šuška se
14:26h Autor:
Lepa Brena o vanbračnom sinu Miroslava Ilića: Volim ga kao svoje dete!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Lepa Brena, koja je bila svedok ljubavne veze Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, iz koje su dobili sina Devina, kog pevač nikad nije hteo da prizna, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir iznosi detalje njihovog odnosa.

Vlasnica "Granda" otkriva da s mužem Bobom Živojinovićem svih ovih 30 godina pruža podršku prijateljici koja živi u Americi i njenom sinu, koji nosi prezime majčinog bivšeg muža. Ona naglašava da je Devin za nju kao član njene porodice.

Lepa Brena zna da uživa: Pozdrav sa Azurne obale! (FOTO)

"Boba i ja za tu priču znamo od 1984. godine. Ćutali smo svih ovih godina jer smo želeli da zaštitimo Devina, a nismo hteli da neka naša izjava poremeti nečiji život. Ne vodim abrove i ne prepričavam tuđe stvari. Svako treba da očisti ispred svoje kuće, pa onda da zaviruje u tuđe dvorište. Mira i Devin su nam i danas prijatelji. Ona je predivna žena, s kojom ne moram da se čujem svakog dana da bih znala da je naše prijateljstvo čvrsto. Uspešna je i ostvarena. Mogu da kažem sve najlepše o njoj i njenoj porodici, pogotovo o Devinu, kog moja porodica obožava", započinje Brena priču i nastavlja:

"Ovo je ipak 21. vek i veoma je lako dokazati ko je čije dete. Ljudi se sastaju i razilaze se i zbog toga deca ne treba da ispaštaju. Kad se Devin rodio, sve nas je očarao. Prošlo je 30 godina, a već je ostvaren momak, pametan, obrazovan, kulturan, vaspitan, i to sve zahvaljujući njegovoj majci. Obožava muziku. Volim ga kao što volim svoju decu i zato je on deo naše porodice. Uvek ćemo biti uz njega, bez obzira na sve okolnosti koje se dešavaju", rekla je pevačica.

Miroslav Ilić otkrio kako se odvikao od alkohola: Stao sam pred ikonu Svetog Đorđa

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs