Posetiće Beograd

Leonardo dikaprio dolazi u Srbiju: Devojke, spremite se, organizuje kasting!

On će potražiti lokacije za snimanje filmova, organizovaće kasting za manju žensku ulogu u filmu "Robin Hud" i biće gost na jednoj rođendanskoj zabavi
Šuška se
16:48h Autor:
Leonardo dikaprio dolazi u Srbiju: Devojke, spremite se, organizuje kasting!
Foto: AP / Francois Mori

Holivudska zvezda Leonardo Dikaprio sredinom maja će posetiti Beograd! Glumac, koji juri svog prvog Oskara, u našem glavnom gradu trebalo bi da boravi nekoliko dana. On će potražiti lokacije za snimanje filmova, organizovaće kasting za manju žensku ulogu u filmu "Robin Hud" i biće gost na jednoj rođendanskoj zabavi.

Jama za orgije, lomljenje zuba, šmrkanje mrava: Najbahatije žurke poznatih! (FOTO)

"Leo se pored glume bavi i produciranjem. Po nagovoru bliskog prijatelja, koji često boravi u Srbiji, doputovaće u naš grad da poseti lokacije za snimanje. Di Kaprio trenutno priprema dva filma, od kojih je jedan "Robin Hud", čiji delovi bi mogli da se snimaju i u Srbiji. Naša zemlja je ponovo postala atraktivna za filmadžije jer je država donela zakon za povraćaj uloženog novca", kaže izvor Kurira koji je insistirao na anonimnosti.

Dikaprio će održati i interni kasting, na koji će pozvati mlade glumice.

"Njegov prijatelj je dobio zadatak da pozove glumice poput Nine Janković, Tamare Dragičević, Danijele Vranješ i još nekoliko lepotica i modela da se oprobaju u tom filmu, doduše za manju ulogu. Deo posete iskoristiće da ode na rođendansku zabavu devojke njegovog bliskog prijatelja", zaključuje naš sagovornik.

Ovo nije Leonardo Di Kaprio: Devojke s razlogom poludele za ovim mladićem! (FOTO)

Leonardo Dikaprio će se u Beogradu podsetiti srpskog jezika, koji je morao da nauči pre više od 16 godina zbog snimanja filma "Plaža". Glumac u ostvarenju snimljenom u Tajlandu izgovara rečenicu: "Sutra ću putovati mnogo milja biciklom." Leo je tada upoznao našu glumicu Milicu Zeld Tinsku, ćerku balerine Jelene Tinske, koja mu je pomogla da savlada naš jezik i bila je jedna od njegovih partnerki.

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs