Nikad dovoljno para

Keba navučen na kladionicu: Nisam zavisnik, ali to mi je ritual odavno!

Što se tiče uspeha u kladionici, dobijao sam više puta, ali ne sećam se koje su bile sume, otkrio je Dragan Kojić
Šuška se
21:46h Autor:
Keba navučen na kladionicu: Nisam zavisnik, ali to mi je ritual odavno!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Nakon što je završio sve obaveze oko svadbe sina Igora i Severine, Dragan Kojić Keba se bacio na klađenje.Pevač je viđen u jednoj kladionici na Bežanijskoj kosi kako uplaćuje dva tiketa od po 500 dinara i nervozno iščekuje rezultate utakmica. S obzirom na to da je nedavno potrošio više od 120.000 evra na svadbeno veselje svog sina, folker se nada da će povratiti bar deo novca u igrama na sreću.

"Keba redovno ide u kladionicu, ali nije ga bilo poslednjih mesec dana. Tek je pre nekoliko dana bio u kladionici u blizini svog doma i odlučio da uplati dva tiketa jer mu se često posreći. Iako ne žali pare koje je dao na svadbu, on smatra da je novac uvek dobrodošao i da bi bilo lepo ako bi povratio bar deo", rekao je izvor Kurira.

Severina postala Kojić: Mladenci izgovorili sudbonosno da! (FOTO)

Keba je potvrdio da je bio u kladionici, ali nije želeo da otkrije na šta će potrošiti novac ukoliko ga osvoji.

"Idem u kladionicu, a najčešće igram kad je Liga šampiona. Tamo uglavnom idem vikendom da se vidim s društvom, popijem kaficu, popunim tiket i odgledam neku utakmicu. Nisam zavisnik, niti kockar, ali to mi je ritual odavno. Što se tiče uspeha u kladionici, dobijao sam više puta, ali ne sećam se koje su bile sume. Najčešće se kladim na Barselonu", rekao je pevač.

Kako se Severina, Igor i Keba provode kod kuće: Snimak zasmejao Instagram! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs