Zanimljivi, kao i uvek

Kako je Novak Đoković smuvao Jelenu: Do sada nepoznati detalji slavnog para! (VIDEO)

Sutra ćemo imati prilike da vidimo ceo film, zasad je britanski Dejli Mejl pustio samo delić ostvarenja gde nam je, barem za trenutak, najbolji svetski teniser dozvolio da zivirimo u njegovu intimu
Šuška se
11:10h Autor:
Kako je Novak Đoković smuvao Jelenu: Do sada nepoznati detalji slavnog para! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Daily Mail UK

Novak Đoković je pristao da za britanski Daily Mail ekranizuje momenat kada je sadašnju suprugu Jelenu Đoković izveo na prvi sastanak. Bilo je to kada je Nole imao 18 godina, piše Story.rs.

"Snimanje priče o našem prvom sastanku je bilo baš zabavno. Iskreno, osetio sam se nervozno jer sam se vratio u svoju 18. godinu, u sportski bar u Monte Karlu, gde je preko puta mene bila najlepša devojka koju sam video, a koja je sada moja voljena supruga i majka našeg sina Stefana", objasnio je Novak.

Ponosna mama Jelena Đoković: Ovako izgleda bezuslovna ljubav! (FOTO)

A na pitanje ko bi voleo da ga glumi kada budu snimali film o njemu, odgovorio je:

"Verovatno bih izabrao Rajana Goslinga ili Leonarda Dikaprija.

Đoković je juče otputovao sa ekipom u Melburn, gde ga očekuje odbrana krune na Australijan openu, dok se supruga Jelena vratila kući u Monte Karlo, odakle će zajedno sa malim Stefanom pored televizora navijati za najboljeg svetskog tenisera u pohodu na njegov novi trofej, drugi u 2016. posle Dohe, koju je pokorio u subotu.

Jelena i Novak sa Stefanom na zimovanju: Prava zimska uživancija! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs