Pretnje smrću

Kad se vratiš iz Londona, ubiću te: Luda obožavateljka pretila Zdravku Čoliću!

Budući da joj pevač nije odgovarao, u 91. pismu mu je zapretila da će ga ubiti
Šuška se
17:28h Autor: ,
Kad se vratiš iz Londona, ubiću te: Luda obožavateljka pretila Zdravku Čoliću!
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Zdravko Čolić (64) i danas je jedan od najpopularnijih pevača, ali u vreme svoje najveće slave 80-ih godina prošlog veka dobijao je stotine pisama obožavateljki svakodnevno iz cele bivše Jugoslavije. Na većinu je odgovarao i to sam jer nije želeo da mu neko pomaže oko intimne prepiske. Blicu je otkrio najzanimljivije poruke.

Brega o Severini: Uvek je znala dobro da izabere, čim nije izabrala mene!

Osječanka Danijela poslala mu je čak 91 pismo. U 80. pismu je napisala: "Dragi moj Zdravko! Juče kad sam išla u školu srela sam Boru Đorđevića iz Riblje čorbe. Da ga samo vidiš kakav je grozan. Neki je mali, a debeli, a tek mu žena... Zdravko, zašto se ti ne šetaš tako po Osijeku kao on? Veruj mi da ne bi ostao čitav kad bih ja neletela na tebe. Jao si ga tebi onda. Sad u nedelju mi je rođendan, volela bih da dođeš. Volim te i piši".

Budući da joj pevač nije odgovarao, u 91. pismu mu je zapretila da će ga ubiti.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Ubiću te, zašto mi ne pišeš?! Kad se vratiš iz Londona i ako mi ne odgovoriš - ubiću te (ne šalim se). Škola mi ne ide baš najbolje, muči me matematika..."

Nakon toga, zabrinuta zvezda joj je ipak odgovorila.

Transformacija Cece Ražnatović: Od devojčurka sa sela do dive! (FOTO, VIDEO)

"Draga Danijela, hvala na ovolikoj brizi i pažnji. Pročitao sam tvoja pisma, ne zameri što nikako ne stižem da ti se javim. Ja ne mislim o Bori Đorđeviću kao ti i nije baš zgodno upoređivati nas pevače. Voleo bih da se potrudiš oko matematike, valjda nisi dobila jedinicu na kraju školske godine". Dodao je da ga samo potraži kad bude gostovao u Osijeku.

Zaljubljena Ljiljana iz Bugojna mu je pisala da je mladić njenih snova.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Nisam znala da nemaš osećaja ni za koga, a kamoli za jednu devojku koja ruši život zbog tebe. Zar imaš tako tvrdo srce?! Juče sam tvoje postere poređala jedan do drugog i naglo zaplakala. Odjednom sam osetila da nisam sama u sobi, ugledala sam čoveka koji me voleo... Rekao je: Ljiljana, taj čovek ne zaslužuje tvoje suze. Ja sam vrisnula i oterala ga. Otišao je kod strine, napio se i razbio sve što mu je bilo pri ruci. Volim te".

Pevač je probao da je "spusti na zemlju" napisavši joj da nije savršen i da je jedno scena, a drugo život i da bi se možda razočarala da se upoznaju.

Lepa Brena, nekad i sad: Drastična transformacija! (FOTO)

Nadica ga je preklinjala da je razume i da je ne muči.

"Pisala sam ti pre mesec dana i sada opet. Pa šta ti misliš? Ti si zaista tvrdoglav i nerazumljiv. Piši mi"!

Još jedna Osječanka mu je slala poljupce uz molbu da je upozna sa roditeljima.

"Imam smeđu kosu i smeđe oči i mogu reći da nisam ružna. Uostalom, dobio si moju sliku pa presudi sam. Tako bih volela da upoznam tvoje roditelje. Znam da su to divni ljudi...Puno pozdrava i poljubaca šalje ti Katica iz Osijeka".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs