Poslovna žena

Jovana Joksimović našla još jedan posao: Željko će joj biti klijent!

Još polovinom prošle godine osnovala je agenciju za komunikacije i odnose s javnošću i, pošto joj dobro ide, sve manje će biti ispred kamera, a sve više u tom poslu
Šuška se
22:00h Autor:
Jovana Joksimović našla još jedan posao: Željko će joj biti klijent!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Zvezda Jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Joksimović uskoro počinje novi biznis, saznaje Kurir.

Popularna voditeljka, posle skoro 20 godina rada na televiziji, želi da se posveti karijeri na polju marketinga i PR-a, a novi klijent biće joj suprug Željko Joksimović!

Prema rečima našeg izvora, Jovana je odavno donela odluku da se oproba u novim poslovnim izazovima. Još polovinom prošle godine osnovala je agenciju za komunikacije i odnose s javnošću i, pošto joj dobro ide, sve manje će biti ispred kamera, a sve više u tom poslu.

Željko i Jovana Joksimović proslavili 2. rođendan sina prvenca: Zabava samo za najbliže!

"Jovana je i pre želela da promeni profesiju, odnosno da se bavi nekim drugim zanimanjem, koje bi za nju bilo izazovnije od voditeljstva. Ona obožava svoj posao, ali došlo je i do prezasićenja, što je normalno posle toliko godina rada. Odlučila je da otpočne privatni biznis u oblasti odnosa s javnošću, što je slično onome što je i do sada radila. Prošle godine osnovala je agenciju Rebeka Rim, koja je već imala nekoliko uspešnih projekata", priča izvor sa televizije Pink.

On dodaje da se Jovana dogovorila sa suprugom Željkom da uskoro počne da vodi brigu o njegovoj karijeri.

"Sasvim je logično da će i Željko biti njen klijent. Oni su tu ideju imali od početka, kad je otvorila agenciju, ali su se na to odlučili tek sada. Joksimović je tada objavio novi album i krenuo je na turneju, pa zato nije bilo moguće da se Jovana naknadno uključi u posao. Koliko znam, posle letnje pauze na televiziji, Jovana će u potpunosti preuzeti posao Željkovog PR-a i više se neće vraćati na Pink", tvrdi izvor.

Odeća otkriva koliko ste moćni: 3 načina da unapredite poslovni stil!

Ovim povodom pozvali smo Jovanu Joksimović, koja se nije javljala, ali je sms porukom potvrdila naša saznanja.

"Tačno je da sam prošle godine otvorila agenciju za odnose s javnošću jer, uz svoj voditeljski posao, povremeno radim po projektu komunikacijsku podršku, konsalting i treninge javnog nastupa. Ne nameravam da zbog toga ostavim posao na Pinku jer se ove dve moje profesionalne aktivnosti dopunjuju i imam dovoljno vremena za obe", napisala je Jovana.

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs