Nevolje u raju

Imala aferu sa mlađim momkom: Starleta se povlači iz javnosti da bi spasila brak! (FOTO)

U knjizi ima mnogo stvari koje su veoma traumatične za mene i Kirana. Išli smo na terapiju i mislili smo da smo prešli preko toga i krenuli dalje, rekla je o svojoj autobiografiji Kejti Prajs
Šuška se
01:04h Autor:
Imala aferu sa mlađim momkom: Starleta se povlači iz javnosti da bi spasila brak! (FOTO)
Foto: Instagram / Officialkatieprice

Nakon navodne afere s mlađanom rijaliti zvezdom Skotijem Tijem, Kejti Prajs je objavila da se na kratko povlači daleko od očiju javnosti kako bi spasila svoj brak sa Kiranom Hajlerom.

Majka petoro dece poslednjih nedelja puni naslove raznih tabloida, a osim navodne afere promoviše i svoju autobiografiju i priznaje da je predstavljanje knjige probudilo zaboravljene stvari koje su dovele do zamršenih odnosa sa sadašnjim mužem.

Poznata starleta o vezi sa oženjenim muškarcem: Bio je kao bežična bušilica! (FOTO)

"U knjizi ima mnogo stvari koje su veoma traumatične za mene i Kirana. Išli smo na terapiju i mislili smo da smo prešli preko toga i krenuli dalje. U to vreme posvetila sam se prvenstveno deci i nisam mogla na sve strane", rekla je Kejti za The Sun.

Kejti u svojoj knjizi "Reborn" piše o bolnom trenutku kada je uhvatila svog muža kako je vara sa njenom bivšom najboljom prijateljicom. Kejti je odlučila da ode na putovanje s mužem i decom i smatra da će to biti dobro za njih oboje i za njihov novi početak, a nakon odmora vraća se daljoj promociji knjige.

Starleta bivšeg nazvala kukavicom: Njihovo bolesno dete nije video 8 godina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs