Pamte je po vezi sa Filipom Živojinovićem

Gde nestade Maja Mandžuka: Ovim se glumica stvarno bavi u Americi!

Iako je snimila kanadski film 2008. godine, od tada je nije bilo na velikom platnu
Šuška se
15:00h Autor:
Gde nestade Maja Mandžuka: Ovim se glumica stvarno bavi u Americi!
Foto: Kurir / Dado Đilas

Kada je pre nekoliko godina do nas stigla vest da je Maja Mandžuka snimila kanadski film "2:22" (2008) reditelja Filipa Guzmana i scenariste Majka Rosija, delovalo je da će to biti odskočna daska za holivudsku karijeru naše glumice, piše Story.rs.

Pa, ne dešava se svakoj da dobije ulogu u filmu u kojem glavne role tumače Val Kilmer, Robert Milano... Makar to bila uloga devojke po imenu Dži-Dži (GG), ljubavnice glavnog narko-dilera Kurtisa kojeg igra Piter Dobson.

Međutim, Maja se izgleda zaustavila na 2:22. U poslednje vreme više je osvajala pažnju kao devojka Filipa Živojinovića (sad već bivša devojka), a novim ulogama se baš nije proslavila.

Sledeća uloga u kojoj ste mogli da je prepoznate je uloga maserke u seriji "Fosterovi". Da, kad biste pratili tu seriju, koja, ma koliko da je dobro ocenjena na IMDB-u, kod nas nije baš nešto zaživela.

I cela ova priča bi mogla da vam zazvuči kao totalni debakl mlade glumice, ako ne znate da - ona zapravo i nije više glumica. Naime, Maja, koja se proslavila sa Munjama, sad radi kao producent u Americi. I, čim je i dalje tamo - izgleda da joj ne ide loše.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs