Iznenađenje

Galantno: Seka za rođendan od supruga dobila skupocene poklone!

Imam mnogo povoda za slavlje i slagala bih ako bih rekla da nisam uzbuđena. Doslovno sam u fazi šloga! Veljko me je iznenadio poklonima, baš kao i prethodnih godina, rekla je Seka
Šuška se
23:38h Autor:
Galantno: Seka za rođendan od supruga dobila skupocene poklone!
Foto: Instagram / Seka Aleksic

Seka Aleksić je juče proslavila 34. rođendan, a suprug Veljko opet ju je iznenadio skupim darovima.

Najpre joj je ujutro poklonio karte za odmor na Bahamima i ogrlicu od safira, koja simbolizuje večno vezivanje dvoje ljudi. I to je bio tek početak iznenađenja, jer joj je na večernjoj žurki dao i sat iz ograničene serije jednog luksuznog brenda, koji vredi oko 20.000 evra. A da bi bila u trendu, poklonio joj je i skupocenu tašnu.

"Imam mnogo povoda za slavlje i slagala bih ako bih rekla da nisam uzbuđena. Doslovno sam u fazi šloga! Veljko me je iznenadio poklonima, baš kao i prethodnih godina", rekla je Seka.

Seka Aleksić otkrila: Jedina stvar koja me uvek rasplače!

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Apr 23, 2015 at 10:10am PDT

Veljko i Seka, koji su u braku pet godina, dogovorili su se da sve pare koje zarade ostanu u kući. Naime, dok Seka peva, Veljko radi kao njen menadžer. Osim toga, jedan je od vlasnika sportske akademije. Očigledno je da Sekin menadžer zarađuje dobro s obzirom na to da se za svaki njen rođendan dobro isprsi.

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Apr 4, 2015 at 9:07am PDT

Tako je ona, od početka njihove ljubavi, svake godine dobijala skupe poklone: „samsung galaksi tab“, motor „beverli“, zlatni „roleks“, cipele „guči“, kao i „mercedes SLK AMG“ vredan oko 100.000 evra. Kako je „Blic“ saznao, Veljko je taj skupoceni automobil prošle godine kupio na lizing.

"Nisam osoba koja ume da štedi, ali ni neko ko rasipa. Stekla sam naviku da novac koji dobijem za rođendan dam Veljku na čuvanje, a kad poželim da kupim novu tašnu, ja pokucam na njegov novčanik", izjavila je Seka svojevremeno.

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Apr 15, 2015 at 1:14pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs