Iskrena

Publika zanemela: Evo šta je Goca Tržan poručila svim devojkama!

Pevačica Goca Tržan oduvek je otvoreno pričala o seksu, pa je to uradila i na nastupu u Beču, a svojom izjavom je šokirala publiku
Šuška se
15:04h
Publika zanemela: Evo šta je Goca Tržan poručila svim devojkama!
Foto: Instagram / Goca Trzan

Pevačica Goca Tržan otkrila je da od kada se udala nema često intimne odnose. Goca se nakon prve otpevane numere obratila svojim fanovima koji su se glasno smejali.

"Ja koncert doživljavam kao seks, prvu pesmu kao predigru, a pošto ona kod muškaraca traje kratko, ja ću odmah preći na stvar. Devojke, kad se udate, tada ćete imati najmanje seksa u životu", rekla je pevačica, koja se udala pre nekoliko meseci za svog bubnjara Rašu Novakovića.

Tržanova je napravila dobru žurku u prepunom klubu u Beču, a dok je ćaskala sa publikom, njen suprug se sve vreme smejao.

Lekcija Goce Tržan o braku: Sve zavisi kako dresiraš muškarca!

Podsetimo, na početku veze sa Rašom, pevačica je izjavila da je njen partner odličan u seksu, i da je ona uvek za akciju.

"Mene nikad ne boli glava, uvek mi je do seksa. Kada nisam baš specijalno raspoložena, naglasim partneru da mora malo više da se potrudi. Žene zapravo uvek to žele, samo partner nekada mora više da se potrudi", rekla je ranije Goca.

Sreća u braku zavisi od ovih reči: Ovo morate svaki dan reći svom mužu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs