Problematična porodica

Devojka princa Harija u centru skandala: Porodična drama joj zagorčala život!

Megan Markl (35) je navodno u šoku jer joj takvi skandali mogu zagorčati vezu s princom Harijem (32), mlađim bratom britanskog prestolonaslednika Vilijama
Šuška se
00:48h Autor:
Devojka princa Harija u centru skandala: Porodična drama joj zagorčala život!
Foto: Profimedia

Tomas Markl (50) je partnerki Darlin Blaunt naslonio pištolj na glavu. Jedva je pobegla u kupatilo i pozvala policiju.Tomas se izvukao iz pritvora jer mu je bivša žena platila 1.500 dolara kaucije. Markl i Darlin su u vezi dva meseca, a posvađali su se u američkoj državi Oregon.

Megan Markl (35) je navodno u šoku jer joj takvi skandali mogu zagorčati vezu s princom Harijem (32), mlađim bratom britanskog prestolonaslednika Vilijama (34). Zajedno su više od šest meseci, iako se Harijeva baka, kraljica Elizabeta (90), jako protivila da Hari u palatu dovede običnu Kanađanku iz problematične porodice koja iza sebe ima propali brak.

Princ Hari napao medije: Brani devojku, porodica ga podržala! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Hari se još nije oglasio, ali zna se da par planira da ide na skijanje, a onda će ponovno posetiti kraljevsku porodicu u Engleskoj. Kraljica je, navodno, više volela njegove bivše devojke Kresidu Bonas (27) i Čelzi Dejvi (31), iako nisu bile plave krvi. S Dejvi je raskinuo nakon sedam godina veze jer nije hteo brak, a s Kresidom 2015. Hari je popularan među Britancima, pa mnogi brane njegov izbor. Podsećaju da je stric kraljice Elizabete, kralj Edvard, abdicirao zbog braka s razvedenom Amerikankom Volis Simpson.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs