Više ne žive zajedno

Dara Bubamara pred razvodom: Muž traži starateljstvo nad sinom, novac i auto!

Kesić od pevačice zahteva da mu vrati sve što joj je poklonio za skoro devet godina braka
Šuška se
17:58h Autor:
Dara Bubamara pred razvodom: Muž traži starateljstvo nad sinom, novac i auto!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pevačica Dara Bubamara u ozbiljnoj je svađi sa suprugom Milanom Kesićem, koji od nje traži da mu vrati 150.000 evra i auto „porše“.

Bračna kriza Dare Bubamare sve je veća. Iako se pevačica ne oglašava povodom sve više glasina o razvodu, očigledno je da je brak s Milanom Kesećem skoro pa gotov. Ne samo da Kesić traži starateljstvo nad njihovim sinom Kostom (7), već je od Dare zahtevao da mu vrati sve što joj je poklonio za skoro devet godina braka, a reč je o 150.000 evra i skupocenom automobilu!

Dara i Milan već mesecima ne govore niti se viđaju. Izvor blizak pevačici ispričao je da je razlog za to Milanov zahtev da mu pevačica isplati novac koji je uložio u njenu karijeru i automobil vredan 80.000 evra.

"Nema govora da će se Dara i Milan razvesti sporazumno i dogovorom. Milan je dosta para uložio u Darinu karijeru, pogotovo u njenu povratničku ploču posle porođaja. Tada je iskeširao oko 100.000 evra, a narednih godina još oko 50.000. Pored toga, on od Dare traži i da mu vrati "porše kajen" koji joj je poklonio pre dve godine. Milan je njoj dao mnogo više novca kroz skupe poklone, nakit, garderobu, ali to neće tražiti natrag", priča sagovornik Kurira blizak (još uvek) bračnom paru.

Pevačica maksimalno izbegava da viđa Kesića, pa u Novi Sad ide isključivo kad on nije kod kuće. Sin je zasad malo s njom, malo s tatom.

Pod kojim znakom je vaš brak: Kome preti razvod, čija ljubav je za ceo život!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs