Oni su se javno izjasnili

Biseksualizam među poznatima: Pomodarstvo ili ljubav? (FOTO)

Pevačice i glumice kojima polako opada popularnost sve češče izlaze u javnost sa informacijama o svojim biseksualnim vezama
Šuška se
06:26h Autor:
Biseksualizam među poznatima: Pomodarstvo ili ljubav? (FOTO)
Foto: AP/ Evan Agostini

Sve više poznatih svetskih pevača, glumaca, manekena i uopšteno ljudi iz inustrije zabave se javnosti predstavljaju kao biseksualne osobe.

Skoro svakodnevno u medijima odjekne po neka vest da je ova ili ona poznata ličnost odlučila da prizna da je sada u vezi sa istopolnom osobom.

Međutim, postavlja se pitanje da li je to stvarno ljubav ili samo jeftin marketing?

Uzmimo za primer Majli Sajrus, koja ne prestaje da intrigrira javnost svojim provokativnim odevanjem i još provokativnijim ljubavnim vezama. Pevačica i glumica poznata po ulozi Hane Montane je odlučila da odbaci imidž mirne devojke pa je tako nakon skandaloznog odevanja rešila da ode i korak dalje te je na jednom nastupu javno poljubila Keti Peri u usta. Nakon toga je imala relativno mirnu vezu sa sinom Arnolda Švarcenegera, da bi nakon raskida opet "uskočila" u vezu sa manekenkom Stelom Maksvel. Ne možemo a da ne primetimo da Majli uvek izazove neku vrstu pometnje upravo u momentu kada se gubi interesovanje javnosti za nju.

Kraljica ludih žurki se smirila: Majli Sajrus u drugom stanju?

Tu je i primer poznatog poljubca između Madone i Britni Spirs koji se naziva poljubcem decenije. Madona je nastupala sa Britni izvodeće svoju poznatu pesmu "Like a Virgin", pa je tom prilikom poljubila svoju mlađu koleginicu. Ovo je definitivno bio deo performansa i razrađena markentiška strategija. Rezultat je bio višemesečno promovisanje ove dve pevačice u medijima.

Madona šokirala priznanjem: Probala sam sve droge bar jednom!

Glumica Mišel Rodrigez je bila tema broj jedan u svim svetskim medijima tokom veze sa Zakom Efronom. Međutim nakon raskida sa ovim glumcem, Mišel je "uskočila" u vezu sa Karom Delevinj i otvoreno priznala da je biseksualka.

"Pogledajte mene! U mom životu apsolutno ništa nije konstantno. Ja sam vuk samotnjak. Pomisao na dugu vezu? Šta da vam kažem...nisam uspela da izdržim s nekim duže od šest meseci“, navela je Mišel u jednom inetviju.

Posle njenog pojavljivanja u javnosti sa manekenkom niko više nije mogao da zaboravi ko je ova glumica, ali zato se nikako ne možemo setiti u kojim filmovima je ona glumila!

Niste zadovoljni svojim izgledom? Fotografija Britni Spirs će vas oraspoložiti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs