Novi album

Bijonse se sveti Džej Ziju: Ovako je opisala njegovu prevaru! (FOTO, VIDEO)

Modna dizajnerka Rejčel Roj, kako se šuška u medijima, bila je ljubavnica slavnog repera kao i uzrok batina, koje je Džej Zi dobio od rođene sestre Bijonse u liftu, 2014. godine
Šuška se
22:40h Autor:
Bijonse se sveti Džej Ziju: Ovako je opisala njegovu prevaru! (FOTO, VIDEO)
Foto: Prinstscreen/ Instagram/ Beyonce

Slavna pevačica izazvala je pravu pometnju stihovima sa novog albuma. Kraljica B ovih dana je top tema brojnih portala i naslovnih strana, što zbog činjenice da je izdala novi, šesti studijski album pod nazivom "Lemonade", što zbog stihova pesama, kojima navodno potvrđuje neveru svog supruga Džej Zija.

Tračeve je dodatno potpalila modna dizajnerka Rejčel Roj, objavom na Instagramu, a upravo se za nju šuškalo kako je bila ljubavnica slavnog repera kao i uzrok batina, koje je Džej Zi dobio od suprugine sestre Solanž u liftu, 2014. godine.

Diva pobesnela: Kamere su snimile ledeni osmeh i oštre reči glumice! (VIDEO)

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on Apr 17, 2016 at 5:59pm PDT

Naime, nekoliko stihova u pesmi "Sorry" kaže sledeće:

"Šta ćeš reći na mojoj sahrani, sada kada si me ubio? Počivala u miru moja prava ljubavi, koju sam uzeo zdravo za gotovo. Njeno nebo će biti ljubav bez izdaje. Pepeo pepelu, prašina devojkama sa strane".

U videu se pevačici zatim pridružuje vojska lepih žena, pre nego ona zapeva o identitetu te druge žene: "Bolje da nazove Beki sa dobrom kosom".

Tu zatim dolazi spomenuta objava na Instagramu, u kojoj 42-godišnja modna dizajnerka, sa velikim osmehom na licu, pokušava da snimi selfie sa prijateljicom, a ispod slike piše: "Dobra kosa, baš me briga, ali nam treba dobro osvetlenje za selfije ili istinu. Živite u svetlu, #bezkraljicadrame."

Slika je ubrzo nakon toga izbrisana, ali brzo se proširila društvenim mrežama.

Muž je naterao na plastičnu operaciju: Nije bila lepa ni sebi, ni njemu! (FOTO)

Foto: Profimedia, Rejčel Roj
Foto: Profimedia, Rejčel Roj

Inače, Rejčel je bivša supruga reperovog najboljeg prijatelja i poslovnog partnera Damona Daša, a navodno je slavni trio na dotičnu naleteo neposredno pre ulaska u slavni lift, kada je Solanž krenula u svađu sa Rejčel. Iako nije potvrdio priče, Damon je u jednom intervjuu izjavio:

"Iskreno se nadam da to nije razlog, jer bi to bilo užasno. Ali, moram priznati da je bilo zabavno gledati video. Džej Zi nema takvih trenutaka, gde on nije faca" te time ostavio iza sebe mrvicu sumnje da ima nešto u glasinama koje kruže.

Uz to, Bijonse je čitavo vreme u liftu gotovo nepomično stajala, dok je njena sestra udarala repera pa nije teško poverovati kako se radilo o nečemu što ju je jako naljutilo.

Također, Rejčel je jedna od prijateljica klana Kardašijan, a ona je navodno bila i razlog zašto se slavni par nije pojavio na venčanju Kim i Kanje, iako repere veže dugo prijateljstvo i poslovna saradnja.

Naravno, niko od glavnih aktera još uvek nije komentarisoa naslove, a verovatno i neće pa se prava istina neće ni saznati. Osim ako Rejčel ne progovori i pruži jasne dokaze...

Prljave male tajne iz života slavne pevačice: Da li je muž stvarno prevario sa mlađom koleginicom?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs