Nedostupne privilegije običnim smrtnicima

Bahata proslava rođendana ćerke Dejvida Bekama: Javnost osula drvlje i kamenje na fudbalera! (FOTO)

Ibrzo nakon objavljivanja fotografija iz Bakingemske palate, proslavljeni fudbaler naišao je na salve "prozivki" na račun njegovih veza sa kraljevskom porodicom
Šuška se
22:44h Autor:
Bahata proslava rođendana ćerke Dejvida Bekama: Javnost osula drvlje i kamenje na fudbalera! (FOTO)
Foto: Instagram / Davidbeckham

Njeni roditelji Viktorija i Dejvid Bekam definitivno imaju kraljevski status u šoubiz svetu i nikoga nije previše začudilo što se malena Harper Seven druži s pravim princezama. Tako je na svoj šesti rođendan posetila britansku kraljevsku Bakingemsku palatu i uživala s princezom Judžin.

Javnost hoće da rastrgne Dejvida Bekama: Objavio fotografiju na kojoj se ljubi sa ćerkom (FOTO)

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 10, 2017 at 1:08am PDT

Ponosna mama Viktorija Bekam, bivša spajsica i modna dizajnerka, opet je morala malo da se pohvali na društvenim mrežama, a kako i ne bi kad se kod njih slavilo celog vikenda - najpre u krugu šire porodice, a potom su Harper ispunili veliku želju i priredili joj iznenađenje za pamćenje!

Obučenu poput princeze, odveli su je u Bakingemsku palatu na druženje s princezom Judžin, ćerkom princa Endrjua, vojvode od Jorka i Sare Ferguson, vojvotkinje od Jorka i unukom kraljice Elizabete II.

Brak koji je obećavao završio se skandalom: Buran život kraljičinog sina Endrjua! (FOTO)

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 10, 2017 at 12:47am PDT

Malena slavljenica se, odevena poput princeze iz bajki, odnosno Elze iz animiniranog filma "Snežno kraljevstvo", fotografisala ispred palate, a oboje, i mama Viktorija i tata Dejvid brže-bolje sve su podelili s pratiocima na svojim Instagramima.

A post shared by Romeobeckham (@romeobeckham) on Jul 10, 2017 at 12:47am PDT

Mlađoj sestrici na simpatičan način su javnom objavom fotografije na kojoj poziraju s nasmejanom mezimicom, čestitala i braća Romeo i Bruklin.

Viktorija Bekam dobila orden, ali nije mogla da se raduje: Jedna stvar je sve uništila! (FOTO)

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Jul 10, 2017 at 12:35am PDT

Međutim, ubrzo nakon objavljivanja fotografija iz palate, proslavljeni fudbaler naišao je na salve "prozivki" na račun njegovih veza sa kraljevskom porodicom. Činilo se da je samo za njegovu ćerku ova velelepna palata otvorila svoje kapije, što je inače "običnim smrtnicima" nedozvoljeno, pa je Dejvid morao da se brani:

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 10, 2017 at 5:12am PDT

"Samo da se zna, nije nam otvorena kapija zbog Harperinog rođendana, već je ovo bila čajanka na koju smo mi i drugi gosti bili pozvani. Bili smo počastvovani što smo bili tamo", pravdao se fudbaler.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs