Sve zarad filma

Anđelina Džoli napala ugledni časopis: Otkrili kako je iskorišćavala siromašnu decu!

Advokat glumice optužio je novinarku Vanity Fair-a da je pogrešila u pisanju o tome šta se događalo na audicijama koje su sprovedene pre snimanja filma "Prvo su mu ubili oca" u režiji Anđeline Džoli
Šuška se
22:44h Autor:
Anđelina Džoli napala ugledni časopis: Otkrili kako je iskorišćavala siromašnu decu!
Foto: Reuters / Baz Ratner

Američki časopis Vanity Fair objavio je da stoji iza nedavno objavljenog intervjua s glumicom i redateljkom Anđelinom Džoli za koji ona tvrdi da je netačan, piše BBC.

Advokat glumice optužio je novinarku Vanity Fair-a Evgeniju Perec da je pogrešila u pisanju o tome šta se događalo na audicijama koje su sprovedene pre snimanja filma "Prvo su mu ubili oca" u režiji Anđeline Džoli. Iz časopisa Vanity Fair su rekli da su ih zamolili da uklone odlomak u kojem se spominje detalj s audicije za film u produkciji Netflixa.

Vanity Fair je odbio, pa su nakon preslušavanja snimaka intervjua objavili deo u kojem je dokumentovan tok audicija zbog kojih je Džoli kritikovana.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on Jul 26, 2017 at 9:47am PDT

Naime, kako bi pronašli glumice i glumce koji će tumačiti dečije likove u filmu, šefovi kastinga su otišli u sirotišta, cirkuse i siromašne škole. Tamo su s decom igrali igru koja je izgledala ovako: deca bi sa stola "ukrala" novac. Direktor za kasting bi potom "uhvatio" dete i ono bi moralo da smisli zašto je ukralo novac.

"Srej Moč (devojka koja je na kraju izabrana za ulogu) je jedina u novac gledala jako, jako dugo", rekla je Džoli za Vanity Fair.

"Kada smo je naterali da vrati novac, savladale su je emocije", nastavila je Džoli sa suznim očima.

"Posle smo je pitali za šta joj je novac trebao. Rekla je da joj je deda umro i da njena porodica nije imala dovoljno novca za sahranu."

Džoli je nakon izlaska intervjua odmah rekla da je njen opis audicije pogrešno interpretiran.

Ćerka Breda i Anđeline u 11. godini menja pol: Krenula na terapiju, roditelji je podržavaju!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Ljuta sam da se o događaju s audicije - improvizaciji scene iz samog filma - pisalo kao da se stvarno dogodio", rekla je Jolie u izjavi.

"Cilj ovog filma je ukazati na strašne stvari koje deca dožive u ratu i pomoći u borbi da se zaštite. Sugerisati da je pravi novac oduzet deci tokom audicije je uznemirujuće i lažno. Da se to stvarno dogodilo i ja bih bila van sebe."

Redateljka je dodala da se sve preduzelo kako bi se osigurala dobrobit dece tokom snimanja filma.Korisnici društvenih mreža kritikovali su glumicu i redateljku zbog takvih metoda.

"Više nisi dobrodošla u moj svet. Nisi razmislila o tome da si imala posla s decom koja boluju od PTSP-a i bore se sa siromaštvom?" napisao je jedan korisnik.

Bivši muž Anđeline Džoli otkrio dugo čuvanu tajnu: Zbog ovoga se Bili Bob razveo od nje! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs