Da li se slažete?

U 48. godini izgleda sjajno: Jedino je dekolte upropastio sve! (FOTO)

Bivša danska manekenka odlučila se za dugu metalik haljinu od satena koja prati liniju tela. Jedini detalj koji je bez sumnje privukao najviše pažnje bio je predubok dekolte
Star look
22:56h Autor:
U 48. godini izgleda sjajno: Jedino je dekolte upropastio sve! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lepa brineta Helena Kristensen (48) koje se mnogi sećaju iz legendarnog spota "Wicked Game" Krisa Ajzaka, prisustvovala je glamuroznoj Veniti Fer zabavi organizovanoj nakon svečane dodele Oskara.

Bivša danska manekenka odlučila se za dugu metalik haljinu od satena koja prati liniju tela. Jedini detalj koji je bez sumnje privukao najviše pažnje bio je predubok dekolte.

Dubina i linija dekoltea nikako nisu odgovarali obliku njenih grudi. Stvoren je potpuno pogrešan utisak - grudi su vizuelno delovale previše opušteno i bez ikakve forme, kao da će haljina svakog trenutka da joj spadne.

Sveopšti utisak - figura kakvu Helena ima zaslužila je mnogo bolji odabir haljine.

Osim na figuri, mnoge žene bi joj pozavidele i na koži lica, koja deluje mnogo mlađe nego što to zaista jeste. Manekenka često naglašava da je tajna njene lepote u maskama, koje svaka žena može da napravi kod kuće.

"Jednom nedeljno namažem jogurt na lice i posle 20 minuta ga isperem. Mlečna kiselina podmlađuje i deluje kao piling, pošto odstranjuje površinski sloj kože čineći je glatkom i nežnom", objašnjava Helena.

Inače, jogurt sadrži alfahidroksilne kiseline, uključujući i mlečnu, koje se najčešće koristi za ublažavanje bora. Bogat je kompleksom vitamina B, naročito pantotenskom kiselinom (B5) koja revitalizuje kožu.

Bombastično izdanje: Muškarci zanemeli, žene pocrvenele u njenom prisustvu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs