Seksepil na sve strane

Svi su gledali u njenu guzu: Monika Beluči u preuskoj haljini! (FOTO)

Ono što je oduševilo sve prisutne na humanitarnoj večeri u četvrtak u Parizu bila je guza prelepe Italijanke, koja se jasno ocrtavala ispod preuske kreacije
Star look
00:46h Autor:
Svi su gledali u njenu guzu: Monika Beluči u preuskoj haljini! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavna italijanska lepotica Monika Beluči (51) zasenila je brojne revije kojima prisustvuje na pariskoj Nedelji mode. U prvim redovima i u VIP odeljcima, gde god da se pojavi svi blicevi fotoaparata upereni su ka njoj.

Tako je bilo i sada kada je u francuskoj prestonici prisustvovala humanitarnoj večeri posvećenoj prikupljanju sredstava za borbu protiv side, prenosi britanski Daily Mail. Monika je za tu priliku obukla usku dugačku haljinu sa geometrijskim printom, zahvaljujući kojoj je istakla svoju neverovatnu figuru peščanog sata.

Monika Beluči (51) u helankama: Sve se providi i ocrtava, ali ona ne mari! (FOTO)

Izrez uz vrat i dugački rukavi nisu nimalo umanjili Italijankin seksepil, jer šta god da obuče, Beluči zrači lepotom i stilom. Ali ono što je oduševilo sve prisutne bila je njena guza, koja se jasno ocrtavala ispod preuske kreacije, koja je na zadnjoj strani imala rajsferšlus celom dužinom.

"Nisam neko ko će da ustaje u 6 ujutru da bi išao u teretanu. Jednostavno ne jedem pastu nekoliko dana pre početka snimanja. Jer istina je da volim kolače i pastu, poneku čašu vina i da zapalim cigaretu s vremena na vreme", prokomentarisala je nedavno svoju liniju ova majka dvoje dece.

"Moj savet je - dobro se hranite, dobro popijte, imajte dobar seks i smejte se puno. Sve ostalo će doći samo po sebi", zaključila je ova lepotica.

11 tajni Monike Beluči: Ove stvari niste znali o najlepšoj Italijanki! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs