Svaka joj čast

Supruga slavnog glumca pokazala bez blama: Ovako izgleda telo dan nakon porođaja! (FOTO)

Uvek sam nervozna kada radim ovako nešto, ali osećam da u vreme kada su osude na račun tela snažne, želim da učinim sve što mogu da normalizujeam sliku o stvarnom telu i promovišem zdravo samopouzdanje, napisala je na svom Instagram profilu ova mama troje dece
Star look
05:08h Autor:
Supruga slavnog glumca pokazala bez blama: Ovako izgleda telo dan nakon porođaja! (FOTO)
Foto: Instagram / Hilariabaldwin

Hilarija Boldvin rodila je sinčića Leonarda pre nekoliko dana. Sa svojim obožavaocima na Instagramu već je podelila njegovu fotografiju, ali i svoju figuru nakon porođaja.

"Snimila sam ovo juče, kada je Leonardo bio star oko 24 sata. Isto sam uradila i nakon rođenja Rafaela. Uvek sam nervozna kada radim ovako nešto, ali osećam da u vreme kada su osude na račun tela snažne, želim da učinim sve što mogu da normalizujeam sliku o stvarnom telu i promovišem zdravo samopouzdanje", napisala je supruga holivudskog glumca Aleka Boldvina na svom Instagram profilu neposredno nakon rođenja svog trećeg deteta.

Telo jedne mame nakon 2 porođaja: Hrabro pokazala ono što svaka žena krije! (FOTO)

Ova 32-godišnja instruktorka joge je objavila post uz svoju fotografiju u donjem vešu koji je razotkrio stomak nakon porođaja.

"Mnogi od vas znaju da volim da pokazujem proces životnih iskustava tela, i da čvrsto zagovaram činjenicu da nas zdrava ishrana i umerena vežba čine srećnijima, zdravijima i snažnijima. Od sada na dalje želim da posvetim većinu svojih svakodnevnih postova procesu vraćanja u formu, i pozivam vas da mi se pridružite", dodala je supruga slavnog američkog glumca.

Ima dvoje dece, a kao da se nije porađala: Glumica je mršava zbog ovog obroka! (RECEPT, VIDEO)

Fotografiju u donjem vešu snimila je u bolničkom kupatilu. Hilarija je otkrila da je porođaj bio prirodan, a podelila je i jedan intimni detalj.

"Gde su ulošci za krvarenje? Izvadila sam ih nabrzaka pre snimanja ove fotografije jer ipak postoji granica onoga što treba da vidite. Oh, i nisam upotrebila filter, samo sam malo posvetlila fotografiju", veselo je dodala Hilarija.

Hilarija je majka troje dece, a osim Leonarda ima i trogodišnju ćerkicu Karmen i jednogodišnjeg sinčića Rafaela.

Ima 50 godina, dvoje dece i telo devojke: Glumica otkrila tajnu dobrog izgleda! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs