Neprimereno

Šta se dešava sa Salmom Hajek: Nakon lica bez šminke, napravila skandal sa garderobom! (FOTO)

Možda bi ova fotografija prošla nezapaženo, da se glumica nije nalazila u bolnici
Star look
15:20h Autor:
Šta se dešava sa Salmom Hajek: Nakon lica bez šminke, napravila skandal sa garderobom! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Salmahayek

Slavna glumica Salma Hajek, koja je uvek važila za tihu i finu, poslednjih dana ne prestaje da šokira javnost.

Prvo se na crvenom tepihu pojavila sa silikonima van svake granice ukusa, nakon toga ju je paparaco uslikao bez šminke, a njeni fanovi su ostali bez reči kada su videli kako stvarno izgleda, a sada se pojavila u skandaloznoj, totalno neprimerenoj garderobi.

U pitanju je majica sa slikom ženskog tela, čije grudi drže ruke muškarca, a možda bi to sve prošlo neopaženo, samo da Salma nije odabrala ovakvu garderobu za posetu - bolnici!

Spojene obrve i minival: Katastrofalan izgled Salme Hajek na početku karijere! (VIDEO)

Da stvar bude još gora, glumica zadovoljno pozira sa dva lekara, presrećna što su u njenom društvu, a na kraju je fotografiju i objavila na društvenoj mreži Instagram, ne sluteći kakav skandal će izazvati.

Njeni fanovi, ali i javnost generalno, zgađeni su odlukom glumice da se u jednoj zdravstvenoj ustanovi pojavi u tako, najblaže rečeno, skarednoj odevnoj kombinaciji.

"Morala sam da odem u bolnicu zbog povrede glave. Nažalost, scenska garderoba bila je potpuno neprikladna za bolnicu", dodala je glumica naknadno uz fotografiju, kada su njeni pratioci osuli paljbu zbog neprimerene odeće.

Šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs