Noge za desetku

Severinina fotografija izazvala oduševljenje: Otkrila tajnu savršeno izvajanog tela! (FOTO)

Jedna od poslednjih u nizu fotografija koje je podelila sa svojim brojnim sledbenicima privukla je veliku pažnju, ali i izazvala lavinu komentara na račun njenog perfektnog izgleda
Star look
12:56h Autor:
Severinina fotografija izazvala oduševljenje: Otkrila tajnu savršeno izvajanog tela! (FOTO)
Foto: Instagram / Severina

Popularna Seve aktivan je korisnik društvenih meža, gde njeni verni pratioci svakodnevno mogu da uživaju u fotografijama na kojima pevačica pokazuje svoju lepotu, prenosi Story.rs.

Jedna od poslednjih u nizu fotografija koje je podelila sa svojim brojnim sledbenicima privukla je veliku pažnju, ali i izazvala lavinu komentara na račun njenog perfektnog izgleda, ali i savršeno oblikovanih nogu.

Samo 15 minuta je dovoljno za seksi guzu i zategnute noge: Najbolji trening kod kuće! (VIDEO)

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Apr 11, 2016 at 1:41am PDT

Seve je ranije izjavila da svoj izgled neguje uz svakodnevnu fizičku aktivnost, ali da se njene vežbe ne rade na spravama već isključivo na podu.

"Volim da vežbam, i to svakodnevno. Sve vežbe koje radim nisu na spravama već na podu. Dugo vežbam na takav način jer se mišići ne jačaju, već se fino razvlače, a mogu ih raditi bilo gde, u kući, u hotelskoj sobi ili u prirodi. Nekad gledam fitnes emisiju Vesne Mimice i radim vežbe uz nju u stanu. Vežbe su joj super. Ona je legenda. Imala sam i video-kasetu Sindi Kraford, ali samo zato što su neki hteli da snimim nešto slično. Sa njom nisam nikad vežbala", otkrila je Seve.

Muž Sindi Kraford (50) pokazao svima: Zbog ovoga je ponosan na njeno telo! (FOTO)

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Mar 17, 2016 at 4:12am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs