Izgubila obline

Severina smršala do neprepoznatljivosti: Zabrinuti fanovi u čudu gledali njene noge! (FOTO)

Sa 60 kilograma pevačica je spala na 55 kilograma i to zahvaljujući jogi i specifičnom režimu ishrane
Star look
23:22h Autor:
Severina smršala do neprepoznatljivosti: Zabrinuti fanovi u čudu gledali njene noge! (FOTO)
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović
1 / 3 Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Nekad je Severina imala 60 kilograma, a sad ima manje od 55. Svojim mršavim nogama šokirala je fanove u Makedoniji .

"Rekli su mi da sam premršava. Ali ne znam šta valja. Ne valja kad si debeo, ni kad si taman, mislim da je važno samo da si srećan", rekla je pevačica.

Za vikend je Severina Kojić (44) nastupala u Skoplju, a zabrinuti obožavatelji pitali su se da li Seve opet proivljava stresno razdoblje jer je mnogo smršala, na što je njen menadžer Tomica Petrović odgovorio da je Severinin gubitak težine tek optička varka.

Pevačica je bila poznata po raskošnim oblinama, a sad ima manekensku figuru. Kojićka je visoka 171 cm i teška manje od 55 kg. Splićanka od početka karijere vodi računa o tome šta jede. Vežbanje u teretani zamenila je ashtanga jogom, kojom podiže temperaturu tela i pojačano se znoji, zbog čega joj toksini brže izlaze iz tela.

Selfi Severine i Igora Kojića: Jedan komentar digao prašinu! (FOTO)

Zadnjicu učvršćuje dodatnim vežbama.

"Radim ravnomerno i opterećujem celo telo. A za guzu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša," savetovala je Severina svim ženama.

Pre pet godina Imala je 60 kilograma, ali u poslednje vreme postala je mršavica, zbog čega se i prijatelji brinu za nju. Severina jede pet malih obroka na dan, omiljeno jelo joj je suši, a kada dođe kod mame Ani u Split, najradije pojede faširance.

Harmonija u domu Kojića: Keba otkrio zašto svi zavide njegovoj porodici (FOTO)

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on Aug 28, 2016 at 4:21am PDT

Nakon porođaja bila je na dijeti i pojačanim treninzima jer je u trudnoći nakupila dvadesetak kilograma. Svako jutro hodala je dva sata i jela tri puta na dan. Sad se trudi da ne jede nakon 20 sati. Pevačica kaže da se nevoljno odriče čokolade i kolača.

Severina šokirala izgledom: Nakon 16 godina vratila se u plavuše! (FOTO)

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on Aug 5, 2016 at 3:44am PDT

Instruktor fitnesa za pevačicu je osmislio posebne vežbe za učvršćivanje mišića. Svaki dan je radila čučnjeve i sklekove, a najviše je jačala mišiće na TRX spravi za vežbanje. Dve godine je trčala, a njeni partneri takođe su uticali na vrste rekreacije.

Seve je pre sedam godina pumpala trbušnjake u sportskom centru u Rijeci koji je držao njen verenik Slavko Šainović, a dok je bila s Milanom Popovićem, počela je da šeta svaki dan i pije čajeve od lekovitih trava.

Zavirite u dom Severine i Igora Kojića: Sav raskoš ljubavnog gnezda! (FOTO)

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on Jul 31, 2016 at 3:40am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs