Lepotica

Proslavila se u seriji Alo, alo: Ovako sada izgleda zanosna Ivet! (FOTO)

Viki Mišel sada ima 66 godina. Da li biste je prepoznali?
Star look
13:38h Autor:
Proslavila se u seriji Alo, alo: Ovako sada izgleda zanosna Ivet! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumicu Viki Mišel svi pamtimo kao vrckavu, zgodnu i zavodljivu konobaricu Ivet u hvaljenoj seriji "Allo 'Allo!". Taj lik je igrala devet godina koliko se serija prikazivala i zahvaljujući liku Ivet stekla je i slavu.

Viki danas ima 66 godina, živi u zapadnom Londonu sa suprugom Grahamom Fovlerom s kojim ima kćerku Luis Mišel koja je postala glumica poput mame.

Talent za glumu nasledan je u ovoj porodici, jer je i Vikina mama bila glumica, ali od karijere je odustala nakon što se udala za njenog oca ribara.

Zasmejavaju nas decenijama, ali ovo sigurno niste znali: 10 zanimljivosti o seriji Alo, alo

"Tata je bio duhovit čovek, a mama je bila prelepa žena, nežna i puna ljubavi. Roditelji su uvek bili zaštitnički nastrojeni prema meni i sestrama," opisala je Viki roditelje u jednom intervjuu.

"Baletom sam se počela baviti sa tri godine i kod kuće smo uvek pravili nekakve predstave, pevali i plesali," ispričala je glumica koja i 35 godina nakon prikazivanja serije i dalje zrači seksepilom, a bore na njenom licu jedva da se primećuju.

Priznaje da joj je uloga u kultnoj humorističnoj seriji promenila život.

"Ljudi su mi neprestano prilazili ili bi mi samo doviknuli na ulici: Oh Rene. Bilo je lepo učestvovati u projektu koji je ljudima toliko značio," priznala je glumica.

Da li se sećate Helge iz 'Alo, Alo: Seksi oficirka danas izgleda ovako! (FOTO)

<\/div>
<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs