Pogledajte

Ovako je Sanja Marinković proslavila 43. rođendan: Žena koja odoleva godinama! (FOTO)

Jedna od najpopularnijih voditeljki sa naših prostora juče je proslavila 43. rođendan
Star look
18:18h Autor:
Ovako je Sanja Marinković proslavila 43. rođendan: Žena koja odoleva godinama! (FOTO)
Foto: Instagram / Sanjamarinkovicofficial

Televizijska voditeljka Sanja Marinković juče je proslavila svoj 43. rođendan.

Fotografiju na kojoj nasmejana seče rođendansku tortu postavila je na svoj Instagram profil. Njeni prijatelji i pratioci nisu propustili priliku da joj upute najlepše čestitke.

Osim slavljeničke, voditeljka je postavila i jednu sasvim "običnu" fotografiju na kojoj bez trunke šminke uživa u jutarnjem suncu i slobodnom vremenu.

Krije ga od javnosti: Ovako izgleda muž Sanje Marinković (FOTO)

Sanja je jedna od onih dama koje i te kako vode računa o svom izgledu. Poznata po besprekornoj liniji i blistavom tenu, voditeljka je odlučna u stavu da su prirodan izgleg i dostojanstveno starenje imperativ broj jedan.

"Žena posle 40e, toliko je samostalna da je njeno pravo da odlući koliko ima godina, gde se nalazi njen struk i da li je prirodna plavuša ili brineta, tvrdimo glumica Sofija Loren i ja", objavila je Sanja na jednom od ranijih postova gde se fotografisala takođe bez šminke.

Tokom karijere neretko je menjala je televizijske formate, radna mesta i stil odevanja, ali njen izgled uporno odoleva vremenu. Ukoliko uporedite njene fotografije od ranije i sada kada je prešla četrdesetu, teško da ćete primetiti razliku.

Sanja Marinković u svečanom izdanju: Crna haljina za žurku kod Anastasije! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs