Jaka žena

Ova glumica nikad neće koristiti botoks ili plastičnu hirurgiju: Njen razlog će vas oduševiti!

Glumica se godinama bori da se u Holivudu žene predstave onakve kakve jesu bez ulepšavanja pomoću plastičnih operacija i fotošopa
Star look
14:38h Autor:
Ova glumica nikad neće koristiti botoks ili plastičnu hirurgiju: Njen razlog će vas oduševiti!
Foto: Shutterstock

Dobro je poznato da Kejt Vinslet nije ljubitelj botoksa i ulepšavanja pomoću noža.

Glumica je zaštitno lice poznatog brenda koji proizvodi šminku i kreme protiv bora. Kejt se u ugovoru sa tom kompanijom osigurala da se ni jedna njena fotografija neće fotošopirati, a evo zašto je to tako:

"Mislim da se mlade žene ugledaju na poznate i jake žene. Zbog toga uvek želim da mladim generacijama kažem ko sam i šta sam, kako bi imale na koga da se ugledaju."

Ovako voli prava dama: 12 stvari koje jaka žena želi u ljubavi!

Kejt je zagovornik prirodnog izgleda lica i tela. Tako je posle zadnjeg porođaja u javnosti sa ponosom pokazivala višak kilograma i kritikovala žene iz javnog života koje su se oslobađale posporođajnog sala za nekoliko nedelja.

Ona je tada navela da je ženi potrebno devet meseci da nabaci kilažu i još toliko da je se oslobodi kada je telo posle trudnoće u pitanju.

"Nadam se da će ljudi da slede moj primer jer imamo veliku odgovornost prema mladim generacijama koje u nama vide uzor. Svi smo odgovorni za odgoj i stasavanje mladih i jakih žena," navela je glumica.

Pismo preživele sa Titanika: Stravična noć, imala sam 25 minuta da se spasem!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs