Da ne poveruješ

Ona cveta, on propada: Glumac se zapustio, ne prija mu veza sa najlepšom ženom sveta! (FOTO)

Nekada je bio frajer, a sada izgleda zapušteno. Šta li se dešava slavnom glumcu
Star look
22:36h Autor:
Ona cveta, on propada: Glumac se zapustio, ne prija mu veza sa najlepšom ženom sveta! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 3 Foto: Profimedia

Slavni glumac poslednjih meseci se opustio i zapustio. Kao da mu nije devojka jednu od najlepših žena na svetu, rusku manekenku Irina Šajk. Bredli Kuper poslednjih meseci neguje vrlo ležerni stil, od kojeg ne odustaje ni na crvenom tepihu.

Naime, sinoć je u Los Anđelesu održana premijera filma "War Dogs", na kojoj se Bradli pojavio s dugom kosom i bradom, na kojima su bile vrlo vidljive sede te u kombinaciji, koja je primerenija za letni izlazak, nego za crveni tepih.

Bredli Kuper: Višak kilograma mi je nova omiljena maska!

U svetlo-plavom odelu i polo majici, Bradli nas je naterao da se zapitamo šta se dogodilo s jednim od najzgodnijih i najbolje obučenih holivudskih frajera, od čijih su plavih očiju, brojnim ženama bukvalno klecala kolena.

Irina ovog puta nije bila s njim, ali da je bila, vrlo verovatno ga ne bi videli u ovakvom izdanju. Podsetimo, prve glasine o paru javile su se u maju 2015. godine. Irina je prethodno bila u 5-godišnjoj vezi s fudbalerom Kristijanom Ronaldom, a Bradli s mladom manekenkom Suki Vaterhaus.

Iako se nekoliko puta šuškalo kako im je veza u krizi, navodno zbog toga što mami Kuper Irina ne odgovara, par je i dalje srećan i zaljubljen, ali često ih razdvoje poslovne obaveze.

Ceo Vimbldon gledao kako Irina Šajk plače: Svađa pred kamerama! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs