Promena

Od ružnog pačeta do prelepe žene: Pevačica se ne stidi toga kako je nekad izgledala! (FOTO)

Ona negira da su u pitanju plastične operacije, garantuje da je samo zdarv život i vežbanje, a vi prosudite sami
Star look
10:18h Autor:
Od ružnog pačeta do prelepe žene: Pevačica se ne stidi toga kako je nekad izgledala! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić/ Kurir

U zadnje vreme mnogo se piše o izgledu hrvatske pevačice Martine Vrbos. Ona sada radi kod nas, u Beogradu, nastupa i snima nove pesme, planira svadbu, ali više od svega piše se o njenom izgledu.

Na sceni se pojavila kao neugledna bucka sjajnog glasa, a onda je odlučila da se promeni. Pre nego se posvetila pevanju, oprobala se kao TV voditeljka, a učestvovala je i u rijalitiju Srvajver.

"Stalno se priča o mojoj kilaži, mršavljenjima, čudima pa sve tako u krug. Pa da ja kažem nešto o tome pošto večno ćutim... Puno truda je uloženo, onog najtežeg (bar meni) a to je vežbanje i zdrav život. Toliko suza... jer nije lako gurmanu promeniti navike.

Ugradila silikone, ispravila zube i smršala 20 kilograma: Pevačica potpuno neprepoznatljiva! (FOTO)

Toliko čudnih proteza u ustima (da sam jedno vreme izgledala kao Earl iz crtanog Cow and Chicken) i još puno sitnih stvari koje su pratile moju promenu. Srećna sam što sam uspela i usput tokom cele transformacije smejala se i pevala koliko god teško bilo", rekla je Martina.

"Iza ove promene stoji puno znoja i truda, a ne estetsko čudo ili čarobna operacija o kojoj se večno priča", poručila je na kraju svima koji smatraju kako je ipak išla na neke plastične operacije.

Popunila usne filerima, ne može ni da se nasmeje: Moje lice je uništeno, izgledam očajno! (FOTO)

<\/div>
<\/div>
<\/div>
<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs