Žena s oblinama

Obukla je usku crnu haljinu: Žene širom sveta preko noći poželele njeno telo! (FOTO)

Ešli sebi krči put ka vrhu modne scene i niko ne sme da joj stane na put
Star look
23:46h Autor:
Obukla je usku crnu haljinu: Žene širom sveta preko noći poželele njeno telo! (FOTO)
Foto: Prinstscreen/ Instagram/ Theashleygraham

Jedna od najpoznatijih plus sajz manekenki Ešli Grejem svakom objavljenom fotografijom na društvenim mrežama dobija same pohvale i mnogobrojne žene pišu kao bi rado htele da imaju njene obline.

Dok jedni smatraju da manekenka ne bi trebala da ima raskošne obline poput Ešli Grejem i napadaju je da promoviše gojaznist, drugi baš suprotno, u njoj vide jedinstvenu lepotu.

Nakon što je Ešli zatvorila usta zlim jezicima mnogobrojnim modnim kampanjama pa i fotografiranjem za poznati magazin Sports Illustrated Swimsuit u kupaćem kostimu, hejteri su se smirili, a ona gradi sve prestižniju manekensku karijeru.

Tako se na Instagramu pohvalila sa učešćem u rijaliti šou America's Next Top Model, ali mnogi se nisu na to uopšte obazirali jer ih je oduševilo njeno telo u crnoj izazovnoj haljini.

Ima velike grudi, a još veću guzu: Ova manekenka je mršavice poslala u istoriju! (FOTO)

Raskošne obline Ešli je istakla uskom haljinom koja ima nekoliko provokativnih izreza. Obožavatelji su je očekivano pohvalili, a neki su oduševljenje izrazili tako što kažu da bi želeli da izgledaju baš kao ona.

Iako se ispod pletene haljine nazire grudnjak, izrezi na bokovima, izgleda, ne dopuštaju gaćice. Uz provokativnu haljinu, plus sajz lepotica odabrala je i seksi štikle s tankim kaišima u nude boji.

Ešli je u nekoliko intervjua otkrila da zna kako nije lako uvek pogoditi kroj krpica koje odgovaraju ženama poput nje pa je otkrila i neke tajne kako ih kupuje, posebno kada su kupaći kostimi u pitanju. Savršen kupaći teško je odabrati gotovo svakoj ženi, bez obzira na proporcije, a Ešli se pouzdaje u kupaće kostime od neopren-materijala koji drže obline na mestu.

Najlepša debeljuca ućutkala zlobnike: Malo celulita nikome ne škodi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs