Prašina nikako da se slegne

Nikad mršvija ćerka Slavice Eklston: Petra bukvalno propada zbog burnog razvoda! (FOTO)

Borba oko 5,5 milijardi funti sa uskoro bivšim nasilnim suprugom ostavila je trag na lepu bogatu naslednicu
Star look
12:16h Autor:
Nikad mršvija ćerka Slavice Eklston: Petra bukvalno propada zbog burnog razvoda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Petra Stant (28) je odlučila da zaboravi na brige u vezi sa razvodom od preduzetnika Džejmsa Stanta (35), pa se uputila u šoping sa sestrom Tamarom (33), ćerkicom Lavinijom (4) i sestričinom Sofijom (3) u omiljenu destinaciju bogatih Amerikanaca - Beverli Hils.

Dugonoga plavuša je svoje adute – duge vitke noge – pokazala u kratkom teksas šortsu, uz kojeg je iskombinovala krop top. Svoju platinastoplavu kosu je podigla u visoki konjski rep, dok je lice prekrila ogromnim crnim naočarima. Modnim dodacima s potpisom kuće Guči - mini ruksakom i izvezenim papučama s krznom - začinila je svoju trendi odevnu kombinaciju.

Skandalozan razvod ćerke Slavice Eklston: Suze, batine, droga, milioni! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Proteklih nedelju dana uživa u losanđeleskoj atmosferi sa sestrom i njenim suprugom Džejom Ratlandom, a slavna Eklstonica je iskoristila prisutnost porodice, pa se jedne večeri uputila u izlazak dok su oni čuvali decu. Svoje putovanje u Sjedinjene Američke Države najpre je morala da odloži zbog sudskog termina na kojem je trebalo da se raspravlja o raspodeli 5,5 milijardi funti između nje i uskoro bivšeg supruga – među imovinom se nalaze i nekretnine u Los Anđelesu i Londonu - ali sve je odloženo jer preduzetnik zbog boravka u bolnici nije uspeo da dođe na sud.

Skandal trese porodicu Eklston: Zet pod istragom zbog pranja novca, brat mu pronađen mrtav! (FOTO)

<\/div>

Otac Berni Eklston (86) je komentarisao da se njegova ćerka dobro drži, bez obzira na sve što joj se trenutno događa i da je predana porodici, najviše svojoj deci. Takođe, otkrio je da je frustrirajuće što je svoje putovanje odložila, a njen suprug se nije pojavio na sudu kad je trebalo:

"Ne znam šta će se dogoditi u oktobru ako se opet razboli. Sve je to frustrirajuće za Petru. Bilo bi bolje da se to što pre reši."

Inače, Petra i Džejms su u braku bili 6 godina, a osim Lavinije imaju i dvogodišnje blizance Džejmsa Džuniora i Endrjua o čijoj će se sudbini takođe raspravljati na dvodnevnom sastanku u sudu zakazanom u oktobru. Kao glavni razlog razvoda naveden je nepredvidiv temperament preduzetnika - ponašao se nasilno i zlostavljao je suprugu, a takođe se i nekoliko puta tokom braka i predozirao.

Bahatost Slavice Eklston u Hrvatskoj: Buka i prašina na sve strane, komšije očajne!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs