Dama sa stilom

Najbolje obučena žena plave krvi: Kraljica Ranija u poseti Parizu! (FOTO)

Tokom pariske avanture, jordanskoj kraljici društvo je pravila 18-godišnja čerka, princeza Iman koja je prava mešavina roditelja
Star look
17:52h Autor:
Najbolje obučena žena plave krvi: Kraljica Ranija u poseti Parizu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ranija ostaje jedna od najbolje obučenih žena sa Istoka, piše Elle.rs.

Pre Kejt, Leticije i monaške princeze Beatris bila je, i još uvek jeste, jordanska kraljica Ranija koja je važila daleko pre pomenutih dama za najbolje obučenu ženu plave krvi!

Jordanska kraljica Ranija: Kako se udala za princa, postala vladarka i rodila mu 4 dece! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako su je na momenat u drugi plan stavile dame poput Kejt i Leticije, Ranija je nastavila da demonstrira svoje stilsko umeće koje ju je proslavilo i učinilo jednom od najobožovanijih žena na svetu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ovih dana, kraljica Ranija bila je u poseti Parizu. Tokom pariske avanture, prelepa kraljica pored zakazanih obaveza posetila je i nekoliko pariskih muzeja, među kojima je naravno bio i Luvr. Društvo joj je pravila 18-godišnja čerka, princeza Iman koja je prava mešavina roditelja.

U francuskoj metropoli Ranija je blistala u zapadnjačkim izdanjima koje je, ipak, nekim detaljem učinila malčice i orijentalnim. Nama je za oko zapao onaj sa kilote pantalonama koje je nadogradila mrežastom, čipkanom bluzom u modroplavoj boji preko koje je obukla svileni ogrtač bez rukava u istoj nijansi.

Kakva majka takva ćerka: Princeza Iman neverovatno liči na kraljicu Raniju! (FOTO)

Skupljena kosa u polu neurednu punđu, zlatkaste salonke i torba u pesak boji bili su savršeno finiširanje ovog modernog izdanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs