U centru pažnje

Melanija Tramp kao sasvim obična žena: Evo zašto je prva dama uzburkala javnost! (FOTO)

Prva dama Amerike Melanija Tramp je veoma brzo utemeljila svoje mesto na listi najbolje odevenih žena sveta, te se svako njeno pojavljivanje u javnosti sa velikom pažnjom prati
Star look
20:54h Autor:
Melanija Tramp kao sasvim obična žena: Evo zašto je prva dama uzburkala javnost! (FOTO)
Foto: Reuters / Joshua Roberts

Supruga američkog predsednika, Donalda Trampa oduševljava svojom elegancijom, držanjem i fantastičnim stilskim umećem koje nam je do sada dokazala. Upravo zato, Prva dama Amerike Melanija Tramp je veoma brzo utemeljila svoje mesto na listi najbolje odevenih žena sveta, te se svako njeno pojavljivanje u javnosti sa velikom pažnjom prati, piše Elle.rs.

Zbog ove haljine svi su gledali u Melaniju Tramp: Prva dama bez greške! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Po pisanju američkih portala, Melanija se pre nekoliko dana pojavila na jednom sastanku održanom u Beloj kući, koji je imao za cilj da ohrabri mlade ljude i podstakne na ostvarivanje uspeha u raznim oblastima.

Melanija Tramp otkrila: 3 do sada strogo čuvane tajne prve dame SAD-a! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Za ovu priliku, lepa plavuša odabrala je da ponese predivnu crvenu haljinu koju potpisuje italijanska modna kuća Valentino. Kreacija midi dužine, u potpunosti prati figuru, a nadograđena je širokim rukavima sa volanima.

Samo dan kasnije, Melania je ponovo viđena u istoj haljini.

Za posetu dečje bolnice u Vašingtonu prva dama obukla je istu kreaciju poznatog dizajnera, što je izazvalo mnogobrojne komentare u javnosti.

Dok se mnogi pitaju da li je ona toliko voli, pa je morala da je obuče odmah ponovo, drugi su ocenili da je to kršenje glavnog modnog pravila kao i preveliki rizik.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs