Uvek oduševi stajlingom

Lili Džejms je nova zvezda crvenog tepiha: Njen stil nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Graciozna 26-godišnja glumica pokazala je da ima neverovatan osećaj za modu, a modni stručnjaci hvale njene kombinacije koje su spoj šika i modernih stilova
Star look
14:06h Autor:
Lili Džejms je nova zvezda crvenog tepiha: Njen stil nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)
Foto: AP/Richard Shotwell

LilI Džejms, lepa britanska glumica koju gledamo u filmu "Pepeljuga", oduševljava sjajnim izdanjima na crvenom tepihu.

Graciozna 26-godišnjakinja pokazala je da ima neverovatan osećaj za modu, a modni stručnjaci hvale njene kombinacije koje su spoj šika i modernih stilova.

Eva, Viktorija i Naomi: Najbolje obučene dame na izložbi posvećenoj Aleksandru Mekvinu! (FOTO)

Zgodna glumica koja glumi i u hit-seriji "Downton Abbey" voli zanimljive modne detalje, a slaba je i na upečatljive torbice.

U intervjuu za Glamour glumica je otkrila da voli da kombinuje visoku modu s odećom komercijalnijih brendova. Prilikom predstavljanja filma "Pepeljuga", Lili je bila bez konkurencije po pitanju stila. Njeni autfiti su bili fantastični, a među dizajnerima koje ceni su i Valentino, Dior, Prada i Balensiaga.

Šta im bi da se ovako obuku: Najgore haljine sa dodele Zlatnog globusa! (FOTO)

"Teško mi je da izdvojim u kojoj sam se haljini najbolje osećala na crvenom tepihu. Možda u haljini Elija Saba na svetskoj premijeri filma u kojoj sam sebi izgledala kao princeza. I u haljini Aleksandra Vanga koju je napravio po meri samo za mene. To je bilo neverovatno", rekla je Lili pohvalivši svoju stilistkinju Korbin Marej.

"Naučila me je svemu. Zaista je sjajna", rekla je Lili.

A kako izgleda u slobodno vreme?

"Farmerke, starke… Često nosim i džempere mog dečka. Oduševljena sam i tregericama. Mnogo volim džins, nosim i košulje od džinsa. Volim da nosi cipele brenda New Look, mislim da su jeftine, a odlične", izjavila je lepa Lili.

Modni promašaj Dženifer Aniston o kom svi pričaju: Dekolte koji je prešao granicu ukusa! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs