Nekad i sad

Krasili je bucmasti rumeni obrazi: Ovako je Kejt Midlton izgledala pre udaje za Vilijama! (FOTO)

Kejtina fotografija iz srednjoškolskih dana snimljena je oko 1999. godine, a ne treba posebno ni naglašavati da je tada Kejt izgledala sasvim drugačije
Star look
18:22h Autor:
Krasili je bucmasti rumeni obrazi: Ovako je Kejt Midlton izgledala pre udaje za Vilijama! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Kejt Midlton je juče proslavila 35. rođendan, a na isti dan na Internetu je osvanula zanimljiva fotografija iz njene prošlosti. Na Instagram profilu koji vode fanovi vojvotkinje od Kembridža objavljena je fotografija stara dvadesetak godina.

Kejtina fotografija iz srednjoškolskih dana snimljena je oko 1999. godine, a ne treba posebno ni naglašavati da je tada Kejt izgledala sasvim drugačije. Bucmasti obrašćiči s godinama su nestali, a očigledno se popravio i njen modni stil otkako je ušla u kraljevsku porodicu.

Kejt Midlton rekla Ne kraljici: Prekršila tradiciju britanske kraljevske porodice!

Imidž slatke seljančice rumenih obraza zamenila je imidžom prefinjene žene koja zrači elegancijom. Danas je prava modna ikona i uzor mnogima, ali ono što je ostalo netaknuto je Kejtina prirodna boja kose koja je i dan-danas njen upečatljiv znak prepoznatljivosti.

Princeza Dajana, večita inspiracija: Kejt Midlton kao mlađa kopija svoje svekrve! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Upravo ta prirodna lepota očarala je princa Vilijama koji se u Kejt zaljubio još tokom fakulteta. Danas su u srećnom braku i ponosni roditelji princa Džordža i princeze Šarlot.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs