Za ne verovati da ima 57 godina

Ko kaže da crno nije za dan: Šeron Stoun pokazala seksi noge! (FOTO)

Holivudska lepotica i na pragu 60-ih izgleda neverovatno mladoliko, a svoje vitko telo još više je naglasila seksi mini haljinom u kojoj je mamila poglede
Star look
21:22h
Ko kaže da crno nije za dan: Šeron Stoun pokazala seksi noge! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šeron Stoun i u 58. godini ostavlja bez daha svojom fenomenalnom figurom na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe koleginice.

Holivudska lepotica i na pragu 60-ih izgleda neverovatno mladoliko, a svoje vitko telo još više je naglasila seksi mini haljinom u kojoj je mamila poglede. Haljinu sa velikim zlatnim rajsferšlusom iskombinovala je s efektnim sandalama s kaišićima.

Šeron Stoun uvek izgleda tip-top: Otkrila svoje najvažnije modno pravilo!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Šeron je ovaj jednostavan stajling upotpunila kratkom jaknicom i naočarima za sunce. Diskretan mejkap i lepršava kratka frizura koja je savršen izbor za lepo lice proslavljene glumice, bili su najbolji modni dodatak.

A u čemu je tajna lepote Šeron Stoun? Njen bjuti režim je vrlo jednostavan. Nakon jutarnjeg čišćenja lica, glumica koristi svaki dan kremu za zaštitu od sunca. Šeron često uživa u toplim kupkama kako bi joj se pore pročistile, a kad god može ne nosi šminku.

Šeron Stoun (56) bez imalo šminke prošetala ulicama Beverli Hilsa! (FOTO)

Njen mejkap je takođe vrlo minimalistički, a budući da su obrve važan ukras na licu, obavezno koristi olovku za naglašavanje obrva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs