Met Gala

Katastrofa na crvenom tepihu: Najveće zvezde, najgore obučene! (FOTO)

Madona, Ledi Gaga, Selena Gomez, Sara Džesika Parker i druge velike zvezde Holivuda pojavile su se u potpuno neprepoznatljivom stilu. Mnogi su se pitali, šta im se desilo, zašto su najmodernije dame došle najlošije obučene?
Star look
12:30h Autor:
Katastrofa na crvenom tepihu: Najveće zvezde, najgore obučene! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 11 Foto: Profimedia

Sinoć je u Njujorku održana Met Gala koja predstavlja najveći modni događaj godine. To je prilika da svetske zvezde pokažu svoj jedinstveni modni stil i da zablistaju u punom sjaju.

Naravno, uvek ima i onih koji to veče naprave najveću modnu grešku, tako što se odluče ili za nove, perspektivne dizajnere ili iz želje da budu jedinstveni i neponovljivi.

Met Gala 2016. godine obiluje nizom modnih grešaka, prenosi Daily Mail.

Nažalost, najveće svetske zvezde sinoć su došle u skoro neprepoznatljivom stilu. Modni gaf sezone napravile su Madona, Selena Gomez, Sara Džesika Parker i mnoge druge....

Ovogodišnja tema Met Gala zabave je "Moda u doba tehnologije", pa su najviše dominirale metalik haljine, ali samo pojedine dame su se obukle u skladu sa temom, dok su se druge jednostavno izgubile u modnom izboru.

Kraljica popa, Madona (57) pojavila se u odevnoj kombinaciji koja je sklop čipke i kaiševa. Pevačicine grudi su bile potpuno izložene i prekrivene samo sa malim komadom crne trake. Zadnjica joj se jasno ocrtavala ispod providne čipke, dok je nakit u vidu lanaca padao slobodno oko ramena i struka.

Crvenim tepihom prošetala bez šminke i frizure: Glumica (38) izgleda zapušteno i iscrpljeno! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Slena Gomez (23) je poznata po svedenom i urednom stilu. I ovaj put je napravila odličan izbor što se tiče šminke i frizure, ali haljina i propratni ukrasi, kao i tešle crne čizme su potpuni modni promašaj, prenose svetski mediji.

Haljina koja običnu ženu pretvara u zavodnicu: Tako jednostavna, a tako posebna! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Lejdi Gaga (30) se odlučila za povratak u 1980. godinu, pa je uz veliku izblajhanu frizuru obukla mrežaste čarape, bodi i metalik jaknu.

U njegovim haljinama svaka žena izgleda kao milion dolara: Obožavaju ga najpoznatije dame Holivuda!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Najveće razočarenje večeri bila je Sara Džesika Parker, koja je potpuno promašila temu. Glumica se pojavila u belim pantalonicama do kolena, belom sakou sa pufnastim rukavima i plavim rasparenim cipelama. Daily Mail prenosi kako je glumica više ličila na pirata nego na seksi divu kakva je pre bila.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pogledajte kako su izgledale i ostale zvanice ovog modnog događaja:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs