Nije im ostala dužna

Ismejali Nadu Macuru zbog jedne slike: Ovako im je zapušila usta! (FOTO)

Dragi moji, ne znam zašto je ova fotografija izazvala burnu reakciju vas i medija. Smatram da ova fotografija ne prikazuje ništa provokativno i ništa što bi bilo za ismevanje, počela je svoje izlaganje naša najpoznatija doktorka
Star look
17:50h Autor:
Ismejali Nadu Macuru zbog jedne slike: Ovako im je zapušila usta! (FOTO)
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Najpoznatija srpska lekarka našla se na meti oštrih kritka javnosti. Naime, Nada Macura je želela da se pohvali rezultatima dijete tokom koje je smršala 8 kilograma, pa je objavila fotografiju u uskoj haljini. Međutim, javnost i mediji su za njen izgled imali samo negativne komentare.

Nada Macura u gradskom prevozu: Evo zašto je doktorka zabrinula svoje sugrađane! (FOTO)

Očigledno potrešena ovakvom reakcijom, Nada je uspela da ostane dosledna sebi i da na kulturan način odgovori malicioznim komentarima:

"Dragi moji, ne znam zašto je ova fotografija izazvala burnu reakciju vas i medija. Smatram da ova fotografija ne prikazuje ništa provokativno i ništa što bi bilo za ismevanje. Ako sam ja kao dama u godinama uspela da skinem 8kg i koliko toliko smanjim svoju kilažu (naravno tu nije kraj) onda smatram da je to za pohvalu, a ne za smeh. Nisam to zaslužila kao jedan od mnogih intelektualaca i kao jedna posebna ličnost koja je normalna (bar ja to mislim, jer ne vidim razloga da to ne budem) u našoj divnoj zemlji Srbiji. Pozdrav i hvala!"

<\/div>

Bonus video: I DOKTORI ĐUSKALI: Nada Macura puštala muziku u jednom beogradskom klubu i zapalila masu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs