Kapa dole

Danas puni 50 godina: Slavna manekenka pokazala kako izgleda normalno telo žene! (FOTO)

Bez ikakvog ustezanja, ona je pokazala svoje obline u minijaturnom crnom bikiniju i dokazala svim ženama sveta da i u pedesetim godinama može da se izgleda savršeno
Star look
15:34h Autor:
Danas puni 50 godina: Slavna manekenka pokazala kako izgleda normalno telo žene! (FOTO)
Foto: Profimedia

Supermodel i glumica Sindi Kraford danas je napunila tačno 50 godina, ali iako je jednom nogom zakoračila u šestu deceniju, njeno telo i dalje je predmet zavisti mnogih žena i uzdaha mnogih muškaraca.

To je pokazala i pre nekoliko dana, dok je sa suprugom Rendom Gerberom uživala u čarima letovališta Sveti Bart na Karibima.

Bez ikakvog ustezanja, ona je pokazala svoje obline u minijaturnom crnom bikiniju i dokazala svim ženama sveta da i u pedesetim godinama može da se izgleda savršeno.

Bravo, ženo: U 56. godini se skinula u bikini, završila na naslovnoj strani! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako je celog života bila jedan od najtraženijih supermodela, Sindi definitivno nije rob popularnog kodeksa lepote, pa ponosno šeta svoje obline.

Taman koliko treba i gde treba, glumica i manekenka je još jednom objasnila kako izgleda pravo žensko telo, a i njeno lice je još nešto čime može da se pohvali.

Lepotica je zadržala svoju mladolikost zahvaljujući zdravoj ishrani i pravilnoj nezi kože, pa kada se pogleda njeno lice i telo, teško da bi iko pogodio koja godina joj je zapisana u krštenici.

Žao nam je, dame: Ovaj tip ženskog tela najviše privlači muškarce! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs