Pod svetlima reflektora

Ceca, Nataša Bekvalac, Mirka Vasiljević: Domaće zvezde na žurki magazina Story! (FOTO, VIDEO)

Poznate dame iskoristile su ovu priliku da crvenim tepihom prošetaju glamurozne toalete kojima su mamile poglede prisutnih
Star look
18:04h Autor:
Ceca, Nataša Bekvalac, Mirka Vasiljević: Domaće zvezde na žurki magazina Story! (FOTO, VIDEO)
Foto: Story
1 / 16 Foto: Story

U modernom izdanju poznatog beogradskog kluba Promenada na glamuroznoj zabavi povodom proslave jubilarnog 500. broja magazina Story, uživalo je više od 400 poznatih ličnosti i prijatelja magazina.

U raskošnom enterijeru kluba koji je specijalno za ovu priliku bio u znaku jubileja, zvanicama je premijerno predstavljena naslovna strana 500. broja. Generalni sponzor događaja bio je Strongbow dok su prijatelji projekta bili Fiat i Samsung.

Iza kamera: Kako su se poznati proveli na Story žurki! (FOTO)

Na početku zabave, zvanice je pozdravio glavni i odgovorni urednik magazina Nemanja Pajić, a potom je usledio plesno-muzički nastup Jelene Gavrilović i Ivana Mileusnića. Torta i igračice sa Ibize ispraćeni raskošnim vatrometom, posebno su doprineli dobroj atmosferi.

Zabava je potrajala do kasno u noć uz brojna iznenađenja koja je magazin Story priredio.

Jubilarno 500. izdanje magazina u prodaji je od petka 17. aprila, dok će ekskluzivne fotografije i svi detalji sa žurke biti predstavljeni u izdanju koje je u prodaji od 24. aprila.

Poznate dame iskoristile su ovu priliku da crvenim tepihom prošetaju glamurozne toalete kojima su mamile poglede prisutnih.

Bilo da su birale elegantna odela ili vesele haljine, svaka od njih izgledala je prelepo. Uz osmeh, kao najlepši aksesoar, dame su pozirale pred objektivima fotografa, a mi smo za vas napravili izbor najzapaženijih.

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs