Dobro obratite pažnju na svaki detalj

Šta on hoće od vas: Pročitajte ga na osnovu govora tela!

Muškarci ne moraju previše da kažu da biste znali odgovore na sva svoja pitanja, jer govor tela ponekad govori i mnogo više od reči
Ljubav i zavođenje
22:00h Autor:
Šta on hoće od vas: Pročitajte ga na osnovu govora tela!
Foto: Shutterstock

Kao i žene (iako možda malo manje), ni muškarci neće uvek da priznaju šta osećaju. Na sreću, ne moraju previše da kažu da biste znali odgovore na sva svoja pitanja, jer govor tela ponekad govori i mnogo više od reči! Zato, naoštrite sva čula i dobro se pripremite za prvi sudar prateći ove znakove.

1. Njegove zenice su ogromne

Osim ako ste u jako zatamnjenom prostoru, ovo je znak koji neće moći da sakrije. Širenje zenica je prirodna reakcija mozga kada vam se nešto jako sviđa.

Cake kojima ćete se odmah dopasti ljudima: Iskoristite maksimalno svoj govor tela!

2. Njegove obrve su podignute

Kada se nekome sviđa ono što vide, oni podižu obrve kako bi rašili oči. Ako su njegove obrve lagano podignute dok razgovara s vama, to znači da ga zanima ono o čemu pričate.

3. Njegov osmeh se ne zaustavlja samo na ustima

Smeje se celim licem, a čelo mu je lagano podignuto. To znači da je osmeh pravi i da se on s vama oseća zaista odlično.

Apsolutni pobednici: Samo ovakvi muškarci su vredni vaše pažnje!

4. Oblizuje usne na sladak (a ne jeziv) način

Kada vas neko privlači, vaše telo prozvodi veću količinu tečnosti nego obično. Zbog toga, ukoliko primetite da se brzinski oblizuje ili grize usne, nastavite sa tim što radite! Ukoliko istu stvar radi sporo i odaje jeziv utisak, onda je možda vreme da sastanak privedete kraju.

5. Kada vas vidi, duboko udahne

Da, muškarci moraju da dišu, ali kod podsvesnog uzimanja dubokog daha on će da uvuče stomak i da se isprsi kako bi izgledao privlačnije. Taj instinkt postoji oduvek, a ako želi da izgleda privlačno, znači da mu se sviđate.

6. Približava se dok razgovarate

U bučnom baru, ovaj znak možda i neće da drži vodu, ali ako znate da između vas ne postoje nikakve zvučne prepreke, a on se i dalje prislanja vama, zanima ga sve što imate da kažete – i više od toga.

Brojke ne lažu: Izgled nije ono što odmah primetimo kod partnera na prvom sastanku!

7. Njegove ruke su na bokovima

Ovo je muški signal kojim pokazuju svoju superiornost nad drugim muškarcima – drugim rečima, tražeći pažnju. Ako to radi dok je s vama, jednostavno je – traži vašu potpunu posvećenost.

8. Koristi priliku za fizički kontakt

Bez obzira da li je u pitanju "slučajni" dodir kolena ili neodoljivo sklanja pramen kose s vašeg lica, on bezbrižno pokušava da otkrije kako odgovarate na njegov dodir. Ipak, postoji razlika. Budući da dodirom testira vaše granice, postoji mogućnost da ga jedino zanima seks. Ako mu se zaista sviđate, isto će da čini s nervoznim smeškom i jako polako. To znači želi da vam se približi, ali mu se nikud ne žuri.

Ljubav na duge staze: Ovih 10 stvari ljudi u srećnim vezama rade drugačije!

9. Sedi raširenih nogu

Budući da ta poza otkriva njegove "muške delove" koji su i njegov najosetljiviji deo tela, ta je poza za muškarca posebno riskantna i ranjiva, što znači da vam se potpuno predaje (u oba smisla) i želi da vas bolje upozna.

10. Lagano se njiše prema vama dok razgovarate

Jasno je – želi da vam je bliže.

11. Dodiruje grlo

Grlo predstavlja komunikaciju i ranjivost. Ukoliko poseže za svojim grlom dok razgovara s vama, zainteresovan je. Ipak, budite oprezne. Ukoliko nije preterano pouzdan, dodirivanje grla može da znači neiskrenost.

5 ženskih signala koje muškarci uopšte ne shvataju: Vi ga suptilno dodirujete, a on ništa ne kapira!

12. Drži vas za podlakticu dok razgovarate

Poruka je jasna: želi vašu pažnju.

13. Hoda ispred vas

Ako je uvek bar dva koraka ispred vas, to znači je više zabrinut za sebe, nego za vas. Osim ako vas vodi kroz opasnu ulicu ili gomilu ljudi, njegov tempo hoda treba da se poklopi sa vašim.

Ljubavni test otkriva: Da li je vaš partner pravi izbor za ceo život?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs