Pokušajte

Ovo muškarce jako pali: Ispunite mu san!

Četiri jednostavne stavke su u stanju da vašeg muškarca bace u oblake. Uvrstite ove aktivnosti u spavaću sobu i bićete zadovoljni
Škola sexa
23:42h Autor:
Ovo muškarce jako pali: Ispunite mu san!
Foto: Shutterstock

Muškarci često ističu kako su vrlo jednostavna bića, posebno kada je u pitanju seks. Zbog toga su na veoma jednostavan način saopštili šta ih "pali" u krevetu.

Prljavi govor

Momci su otkrili kako nipošto nije potrebno pričati mnogo i o baš svemu što se događa, ali uveravaju kako nekoliko prostih reči mogu učiniti mnogo. Takođe, spremni su da poštuju granicu koju odredi njihova partnerka. "Jače", "mokra", "ovo je tako dobro" i slične fraze biće sasvim dovoljne. Takođe, mole za što manje "kliničkih" izraza.

Nezaboravan seks: 5 muškaraca priznalo šta će pamtiti do kraja života!

Preuzimanje kontrole

Ima nešto jako seksi u ženi koja zna preuzeti kontrolu i to pritom ne mora biti ništa komplikovano. Iniciranje seksa, vezanje, naređivanje gde i kako i slično je ono što ih jako pali.

Iznenađenja

Ono što takođe žele je i da ih sa vremena na vreme devojke iznenade sa nekom novom pozom, igračkom ili neobičnim mestom.

Manje poznate činjenice o seksu: 20 zanimljivosti koje će vas šokirati!

Gledanje

Muškarci ne skrivaju da su vizuelni tipovi pa ih itekako pali kada im žene omoguće dobar pogled na akciju, u koju spada i ona solo akcija. Još ako im je tokom toga sve ostalo zabranjeno...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs