Iz prve ruke

4 muškarca potpuno iskreno: Žene, ovo morate da znate o našem libidu i seksu!

Otkrili su i da im se pogled na seks menjao tokom godina, a jedan od njih je primetio da što je stariji, žene su više zadovoljne njegovim umećem u krevetu
Škola sexa
13:28h Autor:
4 muškarca potpuno iskreno: Žene, ovo morate da znate o našem libidu i seksu!
Foto: Shutterstock

Četiri muškaraca iskreno su ispričala kako izgleda njihov seksualni život, kakav im je libido bio ranije, a kakav je sada.

Takođe, otkrili su da im se pogled na seks menjao tokom godina, a jedan od njih je primetio da što je stariji, žene su više zadovoljne njegovim umećem u krevetu.

Kosmo Lendesman (61), bio je u braku dva puta:

Ja sam 61-godišnji muškarac sa libidom bubuljičavog, znojavog tinejdžera koji luduje za seksom. To nije razmetanje, samo pošteno sve priznajem. Kad sam bio tinejdžer mislio sam da će sa 60 moj seksualni život biti gotov. Verovao sam da ljudi u tim godinama nemaju polne odnose već samo sećanja na njih. Ko bi imao polni odnos sa nekim starim čovekom sede kose, klimavih zuba i obešenog stomaka, mislio sam tada.

A onda, za moj 60. rođendan, seksi plavuša (45) me odvela u hotelsku sobu u Londonu. Imali smo prekrasno, bučno i veselo popodne. Iskreno mogu da kažem da kao 60-godišnji muškarac imam još bolji seks nego kad sam bio u 20-ima. Zašto? Uglavnom sreća (sreo sam niz divnih žena). A delom i politika: "Nikad se ne nalazim sa mladim ženama, mlađima od 45 godina".

Osim toga, po mom iskustvu, starije žene su bolje u krevetu - one imaju prirodnu lepotu i samosvesnu senzualnost. Isto tako, što ste stariji, postajete iskusniji. Ja sam opušteniji, imam više samopouzdanja i znanja kako zadovoljiti ženu u spavaćoj sobi nego ikad ranije. Mladi muškarci nemaju pojma o ženskoj anatomiji. Nemojte me pogrešno shvatiti; seks bez ljubavi može da bude super, ali nema ništa bolje od seksa iz ljubavi.

Odmah nakon seksa: Ženska obaveza broj 1 koja se nikad ne preskače!

Brajan Viner (53), u braku 22 godine i ima decu:

Reč libido, to mi zvuči kao savršen naziv za automobil. Ko ne bi hteo da se provoza u seksi, srebrnom kabrioletu Libidu? Ali, moja sumorna stvarnost je to da sam ja više porodični primerak vozila koji se vozi u srednoj traci na autoputu, brzinom ispod ograničenja, a većina uzbuđenja nastaje pogledom u retrovizor.

Bližim se sredini 50-ih, a moj libido, kao i puls, još uvek tu, ali ne luduje. Ona stara teorija (koju je, prilično sam siguran, smislila žena) da svi muškarci misle o seksu, u proseku, dva puta u minutu, zaista ne važi za mene. Dva puta dnevno, možda. Što sam stariji, više cenim nečiju unutrašnju lepotu, a žudnju i seks mnogo manje.

Moja žena je u menopauzi i sada, umesto divljeg seksa, veće uzbuđenje joj je da pročita dobar roman. Mi imamo zdrav interaktivni odnos u krevetu - ona mi čita najbolje delove svoje knjige. Ipak, ne mogu u ovim godinama da se žalim, moj libido i ja smo u savršenom odnosu. Polni odnos ima pet puta više nego što odlazim kod frizera na šišanje.

Zašto treba dva puta da razmislite pre analnog seksa: Jedini razlog!

Endi Džons (31), živi sa partnerkom:

Moje 20-e su bile neprijatan haos: slanje poruka devojci koja nije moja devojka; muvanje oko kancelarijske kuhinje u nadi da ću naleteti na novu seksi koleginicu... Libido je upravljao mojim životom, budio sam se svuda i radio svašta. Srećom, u 30-ima imam svoje prioritete. Još uvek se budim pun jutarnje slave, ali sada to nije smetnja ostalim aspektima mog života. Preterano seksi muzički spotovi postali su mi odbojni, kao i izbori rijaliti TV zvezda.U svojim 30-im zabavne stvari mi se događaju u kući - vođenje ljubavi u toplom krevetu u blizini tuša, a nakon toga se mazimo i odmaramo zajedno okruženi ljubavlju. Jedino se nadam da će mi moj libido učiniti još jednu uslugu - pomoći da osnujem porodicu.

Sem Parker (28), samac:

Mnogi filmovi ismevaju libido muškaraca mojih godina, na primer - "Američka pita". Moj libido je bio pokretačka snaga i krivac je za većinu najglupljih grešaka koje sam napravio u poslednjih deset godina. Mit je da muškarci razmišljaju o seksu svaka tri minuta - kod mene je to svakih 30 ili, dobro, svakih 20-ak minuta u letnjim mesecima. Sad se prave prvi koraci, pokušava da se pronađe posao i dom, a seks i nije toliko bitan. Muškarci u svojim kasnim 20-im godinama uglavnom troše sate i sate kako bi izgradili karijeru, a rezultat toga je to da postaju manje raspoloženi za seks na kraju dana. Ako ste dovoljno srećni, zaljubite se negde u svojim 20-ima i seks iznenada postaje zajednička avantura. Ja imam skoro 30 godina i sve više osećam da samo želim da se smirim sa jednom osobom, a ne da jurim okolo tražeći seks.

Seksualni terapeut otkriva: 7 stvari koje svaki par mora da zna!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs