Saznajte

Imate li srce za seks sa strancem: Test otkriva da li ste spremni za prolaznu avanturu!

Spremate se za brzu avanturu sa potpunim strancem, a opet se premišljate da li ste stvoreni za to? Odgovorite na ova 4 pitanja i saznajte da li imate srca za avanturu za jednu noć
Škola sexa
21:20h Autor:
Imate li srce za seks sa strancem: Test otkriva da li ste spremni za prolaznu avanturu!
Foto: Shutterstock

Danas su sve popularnije jednokratne i brze šeme koje uključuju seks za jednu noć. Pa iako svi o tome pričaju kao o nečemu sasvim normalnom i preporučljivom, savetujemo vam da sebi prvo postavite ova četiri pitanja pa ako ste i dalje sigurni, uskočite u krevet sa neznancem:

1. Da li ću biti OK ako nikad više ne čujem ni reč o tom čoveku sa kojim sam provela burnu noć?

Da li imate toliko "hladnu glavu" kada je reč o seksu, pa vam neće zasmetati ako ujutru ne dobijete niti jednu poruku na telefonu, Fejsbuku, mejlu... Ako nakon večeri provedene u njegovom krevetu, nikad više ne čujete ni reč o njemu? Ako se danima budete pitali, "da li sam ostavila ikakav trag u njegovom sećanju?"

Ukoliko vam ništa od ovoga ne padne na pamet, onda ste sasvim uredu. Možete mirne volje da spavate sa nepoznatim muškarcem.

2. Da li sam u stanju da iskreno porazgovaram sa tim muškarcem?

Ukoliko možete da mu bez "glumatanja" kažete da želite seks za jednu noć, onda ste sasvim razboriti. Ako bez oklevanja zatražite od njega da stavi zaštitu ili vam odgovori na neka lična pitanja, onda ste spremni za taj seks.

Muškarci se izjasnili: Ovo su 4 idealne poze za najduži seks!

3. Da li sam u stanju da imam siguran seks sa tim neznancem?

Ovo pitanje znači da li možete da verujete tom muškarcu da nema neku polnu bolest? Da li mu možete verovati da ćete sa njim imati siguran seks?

4. Zašto mi je potreban taj "seks za jednu noć"?

Šta se krije iza te potrebe da spavate sa nepoznatim muškarcem? Da li se svetite nekome, da li imate skrivene namere? Ukoliko želite seks radi sebe, onda je sasvim u redu da krenete u potragu za tim misterioznim muškarcem koji će vam ostvariti sve fantazije.

Prekinite apstinenciju: 5 problema koje uzrokuje neredovan seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs