Mašta

10 ludih igrica za seks iz snova: Nećete moći da skinete ruke jedno sa drugog!

Zamislite nešto najluđe što možete da uradite u seksu i uradite to sa sovjim partnerom. Prijaće vama, a prijaće i njemu
Škola sexa
14:12h Autor:
10 ludih igrica za seks iz snova: Nećete moći da skinete ruke jedno sa drugog!
Foto: Shutterstock

Zapamtite mozak je najveći seksualni organ pa ako se osećate poželjno i udobno, to će uticati na vaše samopouzdanje, što je najbitnije za dobar seksualni odnos.

Ono što je jako bitno da biste imali dobar seksualni život sa partnerom je komunikacija. Pričajte, nemojte se stiditi! Recite partneru šta vas muči, šta biste hteli i pitajte ga koje su njegove želje.

Ukoliko dođe do “lošeg” seksa, ne očajavajte jer to nije ništa čudno. Ako imate i dobar seks sa partnerom, normalno je da nekada dođe i do loših trenutaka, a tada je najzdravije da to okrenete na šalu i da se zafrkavate. Na taj način ćete izlečiti neprijatnost.

Pozitivna slika o sebi je presudna za dobar seks. Ukoliko nemate pozitivnu sliku, najbolje što možete da uradite da pomognete sebi je vežbanje koje će vam pomoći da se napunite pozitivnom energijom.

Tek kada steknete pozitivnu sliku o sebi, vaše samopouzdanje će rasti.

Da bi uživali u seksu morate se voleti. Ali mi vam donosimo i nekoliko sigurnih trikova koji će uneti strast u spavaću sobu.

Samo za najodvažnije: Seks naopačke za uživanje na ivici razuma!

Skinite svog partnera do gola i stavite mu povez na oči. A potom ga polako i nežno masirajte. Sama činjenica da neće znati koji deo tela ćete mu masirati ili se njime igrati je ono što celu situaciju čini uzbudljivom.

Ako je na poslu ili obavlja neke sitnice oko kuće iznenadite ga brzinskim seksom.

Čarobni trik za muško zadovoljstvo je i samozadovoljavanje. Muškarci obožavaju da posmatraju žene dok masturbiraju i to ih neopisivo uzbuđuje pa zašto mu ne biste priuštili jednu takvu slatku predstavu?

Prestanite da budete sramežljivi kad je reč o igricama u krevetu i izazovite svog partnera da vam radi sve one prljave stvari o kojima ste oduvek maštali.

Muškarci obožavaju izazove i biće prijatno iznenađen činjenicom da ste otvoreni za eksperimentisanje. Dok idući put idete negde sa svojim dragim, obucite seksi haljinu, a ispod nemojte nositi ništa. Usred zabave mu šapnite da ste zaboravili da obučete gaćice. To će ga izludeti i neće moći da dočeka da stignete kući.

Da biste dodatno zapalili iskru u spavaćoj sobi možete igrati društvene igre. Započnite nečim jednostavnim poput Monopola ili igrom skirvalice i potom ih pretvorite u seksi igrice. Samo vam je mašta ograničenje.

Kad jer reč o seksi donjem vešu, tu nema ništa nepredvidivo. No zamislite njegovo iznenađenje da ga umesto u uobičajenom donjem vešu sačekate u donjem vešu koje može da pojede sa vas, a ispod toga ga čeka desert i njegova omiljena poslastica.

Sebičnost u krevetu se ponekad može isplatiti. Kažite svom partneru da ćete ga zadovoljiti samo ako vam vrati uslugu. Ako vam priušti orgazam, vratite mu dvostruko. Neka vam to bude noć za pamćenje.

Egzotična poza za seks na brzaka: Postaće vaša omiljena!

Budite nepredvidljivi

Budite otvoreni za to da isprobate nove poze i seksi ideje. Jedan od najjednostavnijih načina da ponovno razgorite staru vatru je da navalite jedno na drugo bez skidanja odeće. Zadignite suknju ili raskopčate pantalone taman toliko koliko treba – to može biti uzbudljivije nego kad jedno kraj drugoga ležite potpuno goli. Mazite se i dirajte u parku, automobilu...

Stavite seks na prvo mesto

Različita životna doba povezana su sa različitim fazama našeg seksualnog života. Mnoge žene se bore sa nesigurnošću i nepoverenjem u partnera u svojim 20-ima, u 30-ima na kvalitetu seksa često utiču deca i poslovne obaveze, u 40-ima možda menjate karijeru, ili se brinete o starim roditeljima, u 50-ima često gubite želju, a u 60-ima najčešće žalite što češće i više niste vodili ljubav.

Ne dajte da se stvari tako odvijaju, pronađite način da uživate u slobodnom vikendu, kradite vreme za sebe bez griže savesti. Stavite seks na prvo mesto, ispred brige o poslu, karijeri, računima...

Dame, preuzmite inicijativu

Istraživanja pokazuju da testiranje novih poza može značajno osvežiti vezu, pogotovo ako i žena pokaže inicijativu. To ne moraju biti gimnastičarske bravure, poenta je u razbijanju rutine, a ne preskakanju kozlića. I u tome da se se malim varijacijama mogu postići velike razlike jer svaki položaj uz malu promenu možete pretvoriti u nešto novo. Misionarski, na primer, u seks na boku, položaj u kojem je žena gore bitno se menja ako podignete nogu.

Zašto muškarci čeznu za analnim seksom: 5 glavnih razloga!

Ne zaboravite provereno

Plastične lisice i crni povez u fioci noćnog ormarića podjednako su važni kao i dobra krema za ruke ili dobar lubrikant. Jednako kao i kondomi ako ih koristite. Mali vibrator, bočica omiljenog ulja za masažu i perce za nadraživanje partnera. CD s omiljenom muzikom. Malo crne čokolade, koja može podstaknuti želju. Tu može biti i mala mirisna svećica sa upaljačem, pa i neki seksi časopis. Dobro je biti spreman na sve.

Pedeset nijansi igre

Pročitajte vrući odlomak iz knjige s erotskim sadržajem pa odigrajte uloge. Ako vam se ne čita, prisetite se dobrog filma i uskočite u rolu. Ili odigrajte ulogu šefa i sekretarice, kuvara i pomoćne kuvarice, moćne žene i njena vozača... Što god vam padne na pamet. Posmatrajte partnera da biste znali u čemu uživa. Na neke uloge ćete se nasmejati od srca, ali mogu biti vrlo podsticajne.

Naučite da stimulišete G-tačku

G-tačka je jedna od najomiljenijih erogenih zona i pravilnim stimuliranjem dovodi do neverovatnog orgazma. S obzirom na to da je do nje teško dopreti na pravi način, zadatak mogu obaviti prsti. Stavite dva prsta u vaginu i potom savinite vrh kao da nekoga zovete da vam priđe. Mala kvržica oko 5-7 cm od ulaza je G-tačka. Krećite se polagano i obratite pažnju na osećaj pod prstom - ako otkrijete G-tačku, trebala bi reagovati. Najbolje je imati razumevanja, ići polako i biti nežan.

Složite kutiju seksi želja

Ovaj trik je vrlo jednostavan i zaista pali. Napišite na papiriće svoje želje i fantazije i stavite ih u kutiju. Partner neka napravi isto, ali nemojte zavirivati u njegove papiriće. Zavucite ruku u kutiju, krenite sa ispunjavanjem želja i uživajte. Prigušite svetla, upalite sveće, pustite laganu muziku i uživajte. Ne zaboravite na seksi veš. Celu priču možete začiniti dobrom hranom i čašom vina.

Ljubite se najmanje dve minute

Parovi se ljube sve manje i manje što su duže u vezi. To je velika istina i još veća greška, jer studije evolucijskih biologa pokazuju da parovi koji, umesto uobičajenog poljupca pri rastanka ili pri pozdravu, uvedu običaj da se ljube najmanje 30 sekundi dnevno, poboljšavaju svoju vezu i nivo strasti u njoj. Idealno bi bilo da se ljubite dve minute na dan. Naravno, ne morate odjednom odraditi dve minute već rasporedite poljupce na celi dan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs