Iskrena mišljenja

Top 5 seks poza iz muškog i ženskog ugla: Potpuno drugačija viđenja!

Nežniji i jači pol složio se samo oko jedne poze
Ljubav
00:12h Autor:
Top 5 seks poza iz muškog i ženskog ugla: Potpuno drugačija viđenja!
Foto: Shutterstock

U suštini, mnogo je stvari koje muškarci i žene doživljavaju sa različitim entuzijazmom. Isto je i kada je seks u pitanju. I kada misle isto o nečemu, razlozi su često potpuno drugačiji.

1. Misionarska poza

On: "To je tako suvoparno. Nema nikakvog uzbuđenja. Kao da smo se dogovorili da uradimo najdosadniju stvar večeras. Mislim da nijednom muškarcu misionarska poza više ne predstavlja nikakvu zabavu", rekao je Čarli (26).

Ona: "Ko još ne voli misionarsku pozu! Možeš da ga zgrabiš za zadnjicu, imaš celo njegovo telo, pritom se dobro zabaviš i stiskaš se dok je u tebi, kako bi mu užitak bio veći. Ja sam fan!", priznala je Džen (37).

2. Dogi stajl (otpozadi)

On: "Moja omiljena poza! To je vrsta seksa kojeg se ljudi u braku rado sećaju. To je ona poza posle koje jedno drugom bacimo pet - misija uspešno završena!", kaže Stiven (26).

Ona: "Poza sa pet zvezdica! Ljudsko telo je savršeno stvoreno za ovu vrstu seksa. Posebno je dobra za seks na brzaka, i to na polujavnim mestima. Dozvoljava i malo pljeskanja po guzi i cimanja za kosu (što ne može da boli, ukoliko to ne želite)", rekla je Ešli (25).

Kako se ženska seksualnost menja s godinama: Iskustva žena i saveti stručnjaka!

3. Žena odozgo

On: "Ova poza je super, jer mi daje prostora da se odmorim. Ali i to može biti teže, ako je ona profesionalac", rekao je Tomi (25) kroz osmeh.

Ona: "Kao devojka koja voli kontrolu, ova poza je za mene idealna. Sve je u mojim rukama - brzina, dubina i ugao penetracije. Uvek mogu da se postaram za sebe - svršim bez izuzetka", priznala je Helena (27).

4. Kašika

On: "Kašika je idealna poza za jutro. Lep, lagan i opuštajući način da započnete dan", rekao je Kolin (26).

Ona: "Ova poza je idealna za multitasking, jer možete istovremeno da spavate", kaže Viki (35).

5. Analni seks

On: "Bio dole. Probao. Nije mi se svidelo. Ima nešto čudno u tome. Ja u ženskoj guzi. Priznajem da sam bio opsednut analnim seksom dok ga nisam probao, sada bih radije probao bilo koju drugu pozu koja njoj više odgovara", priznao je Kajli (34).

Ona: "Ne. Nisam to probala i nikada neću. S razlogom imam vaginu i ona je predviđena za seks", rekla je Dženi (26).

Izazov za nezaboravan seks: Jedina stvar koja dokazano vraća strast!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs