Neverovatna priča

Probudila se s dva muškarca i nečim čudnim na nosu: Cena koju sam platila zbog bludnog života!

Tačno godinu dana pre ovog užasnog jutra, ova mlada žena je izašla iz veze koja ju je jako gušila
Ljubav
12:58h Autor:
Probudila se s dva muškarca i nečim čudnim na nosu: Cena koju sam platila zbog bludnog života!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Seks za jednu noć može da bude zabavan na početku, ali ne i zauvek.

To dokazuje i priča jedne devojke, koja je želela da ostane anonimna. Ona je pristala da ispriča celo svoje iskustvo, a prisetila se itrenutka koji joj je promenio život:

"Probudila sam se u nepoznatom krevetu, gola, između dvojice muškaraca. Osećala sam kao da mi je mozak natopljen pivom i jegerom, a nameštaj mi je igrao pred očima. I, iz nekog razloga, smetao mi je nos. Tad sam shvatila - uzela sam kokain! Imala sam užasan ukus u ustima, kao da mi se jezik zalepio za nepca", priseća se devojka.

Kad je ustala iz kreveta, odmerila je muškarce: jedan je bio tip kakav joj se inače ne bi nikad svideo, ali je pretrnula je kad je videla drugog - bio je to dečko njene prijateljice.

"Zgrabila sam svoju odeću, oteturala se do kupatila i povraćala sve dok u mom želucu nije preostao jedino osećaj krivice. A on nije hteo da izađe napolje. I tad sam shvatila koliko su jake fizičke emocije, jer me je želudac boleo nedeljama".

Vreme ti je da se udaš, kad ćeš da rađaš decu: Beograđanka (27) oštro odgovorila zašto ne želi brak!

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Tačno godinu dana pre ovog užasnog jutra, ova mlada žena je izašla iz veze koja ju je jako gušila. Prvi put se osećala slobodno i mogla je da se ljubi i spava sa drugim muškarcima. I to je počela da radi. I nastavila je sve od oktobar 2014. do maja 2015. godine.

"Doteturala bih se kući u 10 ujutro, slepljene kose, dok bi mi se štikle u kojima sam izašla noć pre klatile u rukama. Cimeri bi mi se saosećajno nasmešili dok bi meni pucala glava", kaže ona.

Seks za jednu noć je u početku bilo povremeno uzbuđenje, a ova mlada žena je mislila da drži stvari pod kontrolom i da je oprezna. Po njenom mišljenju, nije često spavala sa strancima - možda jednom u dva meseca. Uvek bi bila pijana i nikad nije koristila zaštitu, a sve to zajedno joj se činilo smešnim.

Onda je došlo leto i počela je da radi u pivnici. Zarađivala je nešto novca, bila okružena alkoholom (koji joj je većinom bio besplatan), i oko nje su se skupljali muškarci koji su voleli da flertuju sa konobaricama. Bez da je toga bila svesna, nalazila se u samom središtu svojih slabosti.

Spavala sa 919 muškaraca u jednom danu: 10 bizarnih seks-rekorda!

Foto: Ilustracija / Thinkstock
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Sa druge strane, sviđala joj se sva pažnja koju je dobijala. Uživala je kad bi joj muškarci slali poruke i govorili da je zgodna dok bi im točila piće. Neki bi i čekali da joj završi smena kako bi je otpratili kući. Malo po malo, počela je da bira koga će odvesti kući. Iako bi bila puna samopouzdanja jer su se muškarci toliko trudili oko nje, čim bi ujutro napustili njen stan, osećala bi se kao iskorišćena i odbačena maramica.

"Činilo mi se da je njima zabavno samo to što me žele, a ne i to što bi me dobili. Nakon što bi spavali sa mnom, čak i oni koje sam smatrala prijateljima, počeli bi da me ignorišu. Pogledali bi me, podigli se i otišli. Tražili bi drugu konobaricu ili bi preko mog ramena počeli da se obraćaju nekom drugom. Nisam im bila nimalo zanimljiva nakon što su me osvojili."

Zbog silnih odbacivanja, počela je da oseća konstantnu potrebu za uveravanjem, pa je delovala sve očajnije.

Većinu vremena je provodila u pivnici, čak i kad nije radila, i postala je zavisna od tog mesta na kom se osećala i željeno i usamljenije nego ikad pre.

Mrzela sam prevare, a onda sam našla ljubavnika: Žena otkrila svoju intimnu priču!

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia

"Tad sam prestala da biram i završila bih sa svakim muškarcem koji bi me dohvatio. Muškarci bi me kratko poljubili u javnom toaletu i onda me gurnuli "dole" da ih "obradim". Drugi bi me isterali rano iz stana, tvrdeći da moraju na posao, ali bi nakon toga otišli i spavali s nekom drugom devojkom. Neki su se kladili u 100 funti sa prijateljima koji će prvi spavati sa mnom. A ja sam stvarno želela da sve prestane, ali to je bilo lakše reći nego učiniti."

Onog jutra kad se probudila između dvojice muškaraca, napokon je odlučila da se vrati na fakultet i nastavi studije. Odlazeći od kuće, puno je razmišljala i kalkulisala.

"Spavala sam sa 12 muškaraca u jednoj godini, sa njih čak šestoricom tokom dva letnja meseca. Nisam koristila nikakvu zaštitu osam puta, a nakon tri sam morala da uzmem tabletu za dan posle. Trojica muškaraca su sa mnom prevarili devojke. Prvi put sam probala drogu i pušila sam i pila jedne noći više nego ikad pre. Kad sam sve to izračunala u glavi, došla sam do šokantne spoznaje. A zatim je usledila moja faza rehabilitacije", ispričala je devojka.

Dok je do nedavno pila svaki dan, u trenutku razgovora nije već dve nedelje popila ni kap alkohola. Otišla je kod ginekologa gde je obavila detaljan pregled i testiranja i otkrila da je, nekim čudom, potpuno zdrava.

"Obećala sam sebi da ću odsad spavati sa nekim samo trezna, a nisam se napila već tri meseca. Konačno, odlučila sam sebi oprostim sve što sam činila. I nisam promenila svoje mišljenje ni o čemu od toga", zaključila je ona.

Počeo je čudno da se ponaša, pa umro u 37. godini: Tragična ispovest žene o smrti muža

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs