Probajte

Neka vaša soba postane oaza seksa: Prava atmosfera za savršeno uživanje!

Uradite sve za udoban i dobar seks, pa ako je to i preuređenje spavaće sobe, neka bude tako
Ljubav
16:28h Autor:
Neka vaša soba postane oaza seksa: Prava atmosfera za savršeno uživanje!
Foto: Thinkstock

Preuredite svoju sobu tako da bude prava oaza seksa. Nije potrebno posebno troškaranje, dovoljno je da uradite ovo:

Bacite nepotrebne stvari

Mnogi naprave grešku i sa kreveta bace jastuke, a na njemu ostave hrpu plišanih igračaka, među kojima seks jednostavno nije ugodan, a svaki intimni trenutak je narušen. Rešite se svih nepotrebnih i suvišnih stvari koje bi vam mogle ubiti seksi raspoloženje.

Temeljno očistite sobu

Izbacite sve nepotrebne i stare stvari, nameštaj, časopise, prljavi veš. Vaša soba treba postati vaše intimno utočište, treba na vas delovati opuštajuće kako bi bili raspoloženi za sve opcije.

Više nego bilo šta drugo: Muška osobina koja svaku ženu obara s nogu!

Čarobni mirisi

Ako ne živite sa svojim muškarcem, nego samo povremeno izmenjujete nežnosti kad navrati do vas, iskoristite čarobni učinak vašeg parfema. Našpricajte ga na njegov jastuk i tako osigurajte da i u snovima budete s njim. Svakako isprobajte!

Zapalite atmosferu

Osvetljenje je još jedan seksualni božji dar, a svi ga često zanemaruju. Tama je neugodna, stoga razmislite o malim noćnim ambijentalnim lampicama ili svećama koje bi vaše zajedniče trenutke učinili još romantičnijim.

Unesite glamur posteljinom

Kada pokušate zamisliti seksi, romantičnu sobu, sigurno vam je u mislima i super udoban krevet presvučen svilenom posteljinom. Nabavite mnoštvo udobnih jastuka, svilene jastučnice i čaršave po kojima ćete uživati valjati se, ali u kojima ćete i uživati potpuno goli.

Strah, nesigurnost i nerazumevanje okoline: Život device u tridesetim!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs