Pročitajte zašto

Muškarci su laki za upravljanje tokom seksa: Izgovorite ove rečenice, izludeće!

Treba samo da mu pronađete slabu tačku, a na vama je drage dame da je pronađete i upravljate
Ljubav
12:32h Autor:
Muškarci su laki za upravljanje tokom seksa: Izgovorite ove rečenice, izludeće!
Foto: Shutterstock

Muškarci su izuzetno laki za upravljanje. To se nebrojeno puta pokazalo. Treba samo da mu pronađete slabu tačku, a na vama je drage dame da je pronađete i upravljate:

1. Imam iznenađenje za tebe kasnije

Kada malo dete čuje reč iznenađenje ono se odmah oraspoloži. Tako i muškarci! Ove reči u njihovom mozgu pale senzore za uzbuđenje, rekao je seks ekspert dr Ijan Kerner. „On će odmah početi da razmišlja o svim stvarima sa kojim biste mogle da ga iznenadite, što započinje predigru satima pre nego što se vidite.“ A vi znate šta uzbuđuje vašeg muškarca.

Oženjeni muškarci ih jure: Glavne osobine moderne ljubavnice!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

2. Noćas ću se pobrinuti za tebe

Uzimanje i davanje su esencijalni u svakoj vezi, ali ponekad je veče totalnog davanja (koje će se isplatiti u budućnosti naravno) neverovatan način da zagrejete stvari. Ne samo da će se vaš partner osetiti kao da ćete se pobrinuti za njegove potrebe, već je i to mali podsetnik da ga i dalje smatrate seksipilnim da jedva čekate da provedete veče u ispunjavanju njegovih želja, rekao je dr Kerner.

3. Mirišeš neverovatno

Zvuči jednostavno, ali nagoveštaj o tome da ga smatrate privlačnim je njemu sasvim dovoljan da se oraspoloži. Nije bitno o čemu se radi, muškarci smatraju izrazito privlačnim činjenicu da njihove žene obraćaju pažnju na specifične detalje na njima. Ukoliko mu date komplimet i izađete iz kuće i ponovite to za nekoliko sati, vi mu stavljate do znanja da i dalje mislite na njega, rekla je dr Alin Zoldbord, sertifikovana seks terapeutkinja iz Bostona. Nije važno da li nosi vaš omiljeni džemper ili ne, obraćanje pažnje na to šta radi muškarcima svakako veoma prija.

Uvek će oženiti opasnicu: Evo zašto muškarci ostavljaju dobre devojke!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

4. Ponesi večeras flašu vina

Šta god da je u pitanju, postoji razlog zašto je hrana toliko isprepletena sa seksom. O vinu da i ne govorimo. Postavljanjem opuštene atmosfere svake večeri vi pomažete oboma da se unapred relaksirate i sa uživanjem mislite na veče koje sledi.

5. Potreban si mi, želim te

To su primarne rečenice koje podsećaju muškarca na životinjsku privlačnost koju delite. Takođe, kratke fraze koje vas oboje podsećaju na to koliko ste i dalje zaljubljeni mogu vam pomoći da izrazite svoja osećanja bez pompeznih velikih reči.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs