Ljubav preko žice

Kako izgleda bezobrazan posao hotlajn devojke: Ispovest bivše radnice!

Teško je poverovati da se sa druge strane žice nalaze obučene i možda sasvim normalne devojke koje su fino plaćene za uslugu koju pružaju
Ljubav
01:30h Autor:
Kako izgleda bezobrazan posao hotlajn devojke: Ispovest bivše radnice!
Foto: Shutterstock

Možda nikada niste razmišljali kako zapravo izgledaju te devojke, ko su one u stvari i kako svoj posao doživljavaju. Ovo je priča devojke koja je radila ovakav posao. Kako izgleda biti sa druge strane žice "bezobraznih" telefona?

Evo iskustva jedne devojke koja je počela da se bavi ovim poslom da bi se izvukla iz dugova.

"Radila sam u smeni od 11 uveče do svitanja,zato što tada ima najviše posla. Stigla bih u kancelariju svake večeri, napravila sebi veliku šolju kafe...Pošto bih se udobno smestila na sofu pored telefona, odgovarala bih na pozive te večeri (nikada nisam morala da čekam dugo). Neki pozivi bi trajali svega petnaest minuta, drugi sedam ili osam sati. Mi smo radile u smenama, ali smo bile plaćene samo za ono vreme koje smo provodile pričajući sa klijentima. Iako je naša "stanica" bila relativno mala, imali smo pristojan broj redovnih telefonskih seks zavisnika koji su ispunjavali naše radne kartice sa vremenom.

Ubijala ga od batina, ali nisu se zato razveli: Zbog ovoga je pukao brak Slavice Eklston!

Foto: Thinkstock/Ilustracija
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Pravi trik je bio u tome da izvršimo verbalnu metamorfozu našeg tela iz prosečnog, obučenog u običan pamučni veš, u ono glatke kože sa nezasitim vlažnim željama. Igrale smo ulogu osoba koje su šaputale ne ­uvek tako­slatke besmislice kroz telefonsku žicu. Ko je to slušao, na kraju krajeva? Uglavnom muškarci čije su seksualne fantazije, frustracije, fetiš, dosada,radoznalost i usamljenost izazivali potrebu da zovu ovakve brojeve.

Bila sam jako dobra u pričama i specijalista za zvučne efekte. Za završno poglavlje svakog poziva (orgazam), imala sam izvođenje vredno Oskara. Ponekad bi klijent zatražio da više devojaka učestvuje u složenijem scenariju. On bi nam brižno objašnjavao ono što je zvučalo kao jedna bizarna igra. Sada Stela, želim da staviš desnu ruku tu i tu... Lidija neka radi ovo, Čelzi ono...

Mi smo se jedva sudržavale da ne prasnemo u smeh. Drugi put, mušterije bi nazvale, ali bi završili pričajući satima tužne detalje svojih bračnih problema.

Kada pogledam unazad, zapravo sam imala važnu socijalnu ulogu. Dajući pažnju usamljenima, ponudila sam bezbedan alternativni način da kanališu uvrnute fantazije koje bi u drugom slučaju mogle opasno da se manifestuju u realnosti. Za 60 dolara na sat, nije mi smetalo da budem nečiji zanimljivi predah od dosadne rutine kablovskih pornića.

Psihički propala, oterana u grob: Perverzan život nimfomanke Ave Gardner! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs