Uopšte im nije lako

Ispovesti 5 žena koje su radile na seksi linijama: Neke će vas šokirati!

Različiti ljudi imaju i različite seksualne potrebe. Ovo je pet priča žena koje su čule sve i svašta za vreme svojih karijera na seksi linijama
Ljubav
17:56h Autor:
Ispovesti 5 žena koje su radile na seksi linijama: Neke će vas šokirati!
Foto: Shutterstock

Kada biste ljude pitali šta ih prvo asocira na seksi linije, većina bi verovatno rekla da se radi o nekoj vrsti telefonskog seksa s pokojim uzdahom. Priče ovih pet žena ipak dokazuju da seksi telefonski razgovori mogu da idu mnogo dalje od običnog stenjanja.

1. Jedino je hteo da razgovara o tome kako treba da se ošiša

Jedino o čemu je hteo da priča je njegov odlazak na šišanje. Upozorio me je da će da prekine razgovor ako priča krene u seksi smeru. Zvao je svake nedelje, razgovarali bismo po sat vremena, a ja nikada lakše nisam zaradila svoju platu.

Muževi zapostavljaju njihove potrebe: Broj žena koje traže seks preko interneta sve veći!

2. Najčudniji klijent kojeg sam imala je bio onaj koji je želeo da igramo igru uloga u kojoj je on bio lezbejka, a ja njegova majka

Iako mi je to u početku bilo čudno, pristala sam na takav način razgovora. Jedino što mi je bilo pomalo jezivo je to što je on većinu vremena vodio razgovor dok sam ja samo "sarađivala", a imala sam i utisak da mu nije preterano jasna granica između fikcije i stvarnosti.

3. Bukvalno sam morala da vodim beleške o glupostima koje je govorio

Tip je zvao da bi pričao isključivo o svom životu, porodici, ženi, deci i problemima. Jedina komplikovana stvar u celoj priči bila je ta što sam morala da vodim beleške kako bih bez problema mogla da se uključim u razgovor svaki put kada bi nazvao.

Šokantne ispovesti stripera: Žene su me zlostavljale kao da nisam ljudsko biće!

4. Najgori je bio jedan sadista

Tip nije bio "bezopasni" mazohista, već klasični sadista i to po definiciji. U jednom trenutku rekao mi je da uzmem bocu vodke i gurnem njen uži deo u svoju zadnjicu i natočim sadržaj boce u rektum. Kada sam to odbila s objašnjenjem da će me peći ili možda čak ubiti, on je samo rekao da je to i poenta. Prekinula sam poziv i blokirala ga. Što je previše, previše je.

5. Njegov fetiš su bile ogromne grudi

U razgovoru s njim saznala sam za stvar koja se zvala "ekspandium" (ne znam da li je to izmislio ili to stvarno postoji) od koje ženske grudi jako nabreknu. Svaki naš razgovor vrteo se oko toga. Želeo je da mu opisujem kako mi grudi menjaju veličinu, da li me bole, koliko su velike i to sve u najsitnije detalje.

Ispovest žena o najgorem seksu ikada: Nije ni primetio da sam imala epileptični napad!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs